Quantcast

Stanice Poechali! v nabídce NTV Plus

| redakce | tisk

V sobotu 1. prosince 2018 začala na ruské satelitní pay-tv platformě NTV Plus (Eutelsat 36B/Express AMU1, 36°E) vysílat televizní stanice Poechali! Program byl zařazen do balíčku Razvlekatelnyj.

Telekanal Poechali! je určen pro ty diváky, kteří se chtějí dozvědět více o cestování po Rusku, zajímají se o přírodu, historii, kulturu země a samozřejmě o lidí žijících v různých regionech.

Diváci získávají užitečné informace o možnostech domácího cestovního ruchu a zajímavých trasách a výletech a samozřejmě i o cenách.

technické parametry - Poechali!

• Express AMU1 (36°E), freq. 12,284 GHz, pol. R, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, CA Viaccess

NTV Plus přichystala pro své zákazníky programovou ochutnávku. Od 1.12.2018 do 28.2.2019 mohou klienti s balíčkem Bazovyj sledovat stanici Dialogi o rybalke. Po skončení tohoto období bude program opět dostupný zákazníkům s aktivním balíčkem Razvlekatelnyj.

Dialogi o rybalke je zábavní televizní kanál o hobby, která spojuje milovníky přírody, outdoorových aktivit a cest, stejně tak všech, kteří se starají o životní prostředí. Stanice vysílá pořady o historii, kultuře a tradici rybolovu, recepty jídel z ryb, cestování a rybolovu. Všechny pořady jsou ruské produkce.

zdroj: tele-satinfo.ru





Reklama




Vybrané články