Quantcast

Jaro 2019 na tematických stanicích skupiny Nova

| redakce | tisk

Tematické stanice nabídnou divákům vše, na co jsou zvyklí: to nejlepší z domácí i zahraniční tvorby pro celou rodinu. Nova Cinema pokračuje s nejlepšími filmovými snímky - například premiérové uvedení českého filmu Pepa, premiéra romantického životopisného dramatu Teorie všeho o životě Stephena Hawkinga nebo také v premiéře uvedená romantická fantasy Lásky čas, drama Vše je ztraceno a muzikál Bídníci.

Filmová stanice nabídne i mnoho dalších atraktivních filmů. Nova 2 pokračuje s komediálními seriály a sitkomy jako Přátelé, Dva a půl chlapa, Dva z Queensu, Sex ve městě a Máma. Večerní hodiny nadále patří pravidelné zpravodajské relaci TN2.

Nova Action přinese očekávané napětí a akci. Hned tři nové řady čekají na hrdiny Mistrů zastavárny, stanice přinese i premiérové řady Války skladů. Nebudou chybět Kobra 11, Walker Texas Ranger, Agenti S. H. I. E. L. D., Lovci zločinců a Kriminálky Las Vegas nebo New York. Na milovníky ledního hokeje čekají již tradiční Pátky na ledu. Nova Gold pokračuje s úspěšnými seriály Ulice, Ordinace v růžové zahradě 2, Čarodějky, Doktoři z Počátků a také s pořady ze zlatého fondu TV NOVA Riskuj, Go-Go show, TELE TELE, Novoty, Dobroty a dalšími. Pro děti je v podvečer připraven animovaný blok Smíškové.

Sportovní stanice Nova Sport 1 a Nova Sport 2 přinesou sportovním fanouškům atraktivní obsah. Hlavními pilíři na Nova Sport 1 budou i letos na jaře nejprestižnější hokejová liga světa NHL, UEFA Evropská liga, Wimbledon, MotoGP, DFB Pokal a další. Nova Sport 2 odvysílá Premier League Darts, všechny galavečery UFC včetně toho pražského (sobota 23. 2.), zápasy legendární NBA, Evropskou ligu UEFA, francouzskou fotbalovou ligu Ligue 1, Carabao Cup a mnoho dalšího.

Jaro 2019 s internetovými portály skupiny TV Nova
Nova Plus v jarní sezóně 2019 nabídne opět pořady z vlastní produkce. Jedná se o talkshow Jak to vidí MasterChef s hvězdou Ulice Patricií Solaříkovou. Její rozhovory se soutěžícími a ohlédnutí za jednotlivými díly MasterChef Česko mohou diváci sledovat každou středu večer po odvysílání pořadu na webu NovaPlus.cz. Vybrané recepty z MasterChef Česko naleznou diváci webu v online pořadu MasterChef Recepty. Životní příběh a signature menu všech tří porotců představí krátké dokumentární projekty MasterChef Story a Večeře s MasterChefem.

Vlastních online pořadů s exkluzivními materiály i detaily z backstage se dočká také show The Voice Česko Slovensko. The Coach Story představí hudební začátky jednotlivých porotců a The Voice Zone provede zákulisím show, nabídne bezprostřední reakce koučů i účinkujících po vystoupení, neodvysílané záběry i reportáže o tom, jak tato velká show vzniká. Moderátory The Voice Zone jsou česká rapová princezna Sharlota se slovenským moderátorem Matúšem Krnčokem.

Zpravodajský portál TN.cz i nadále přinese atraktivní obsah jak na webu, tak ve stávající mobilní aplikaci. Zpravodajský portál nabízí také pravidelné speciály, včetně magazínu autoTN.cz.

Videoportál Voyo přichystal na jaro filmovou nabídku, ve které budou například životopisný film Hudba ticha o cestě ke slávě i soukromí nejslavnějšího operního pěvce Andrea Bocelliho nebo český snímek Úsměvy smutných mužů s Davidem Švehlíkem. Mezi dalšími filmovými snímky budou hudební komedie Sing Street, Muž jménem Ove, Pomsta, 211: Volání o pomoc, Noční směna a další. Sportovní fanoušci mají díky Voyo přístup ke sportovním stanicím Nova Sport 1 a Nova Sport 2.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články