Quantcast

Blíží se Hra o trůny. DIGI TV nabízí HBO na půl roku jako bonus

| redakce | tisk

V pondělí 15. dubna se seriáloví fanoušci v České republice dočkají vysílání prvního dílu očekávané osmé série Hry o trůny. DIGI TV v této souvislosti připravila pro své zákazníky atraktivní nabídku.

Každý, kdo si od čtvrtka 11. dubna objedná prémiový balíček HBO obsahující stanice HBO HD, HBO2 HD a HBO3 HD, získá jej od DIGI TV na prvních šest měsíců jako bonus zdarma.

Seriál Hra o trůny patří k tomu nejlepšímu z produkce HBO. Proto chceme umožnit všem zákazníkům, aby si mohli vychutnat velmi očekávanou novou sérii a nabízíme pro zájemce mimořádný bonus v podobě doplňkového balíčku HBO na půl roku zdarma,“ říká Iveta Šlapalová, ředitelka zákaznických služeb DIGI TV, a doplňuje: „Nabídka platí do odvolání a je určena pro všechny, tedy pro nové i stávající zákazníky.“

Zájemcům o HBO s šestiměsíčním bonusem od DIGI TV zdarma stačí, pokud se stanou zákazníky DIGI TV, uzavřou smlouvu na dvouleté období a k Základnímu programovému balíčku si objednají doplňkový balíček HBO. Akce platí i pro ty stávající zákazníky, kteří dosud balíček HBO nemají. Stačí, aby si jej nově pořídili a svou smlouvu s DIGI TV prodloužili o dva roky. Doplňkový balíček HBO u DIGI TV standardně stojí 199 Kč za měsíc. Všichni zákazníci, kteří si v rámci akce balíček HBO objednají, mohou zároveň získat za 49 Kč měsíčně zvýhodněný přístup k videotéce HBO GO. Více informací je k dispozici na webové stránce https://novadigitv.cz/hbo-balicek.

Hra o trůny patří mezi nejúspěšnější seriálové projekty televizní stanice HBO. Předlohou seriálu je populární, dosud nedokončená fantasy sága Píseň ledu a ohně spisovatele George R. R. Martina, který se na seriálu rovněž podílí. Seriál se jmenuje podle první knihy v sérii. Osmá série, která má šest dílů, seriál Hra o trůny uzavírá. První díl se na HBO HD bude vysílat v pondělí 15. dubna, další díly pak budou následovat každé další pondělí.

zdroj: PR článek





Reklama




Vybrané články