Quantcast

17. srpna Den otevřených dveří v TV Markíza

| redakce | tisk

Televize Markíza bude opět otevírat svoje brány a srdečně zvát všechny své diváky a příznivce na další Den otevřených dveří (DOD), který se tentokrát bude konat v sobotu 17.8.2019.

V areálu televize v Záhorské Bystrici si budou moci užít jedinečný den neopakovatelných zážitků a oslav už 23. narozenin TV Markíza.

Od 8:00 do 16:40 hodin čeká návštěvníky DOD atraktivní program a soutěže na pódiu, množství doprovodních atrakcí a také dlouhodobě mimořádně oblíbená přehlídka studií a redakcí, ve kterých se připravují a vysílají úspěšné zpravodajské či publicistické relace.

Den otevřených dveří v TV Markíza
▲ Den otevřených dveří v TV Markíza

Obrovským lákadlem letošního DOD bude nepochybně autogramiáda hereckých hvězd z aktuálně nejsledovanějších slovenských seriálových hitů Oteckovia a Susedia. Návštěvníci se mohou těšit i na účinkující z úspěšných reality show Farma a Extrémne premeny Slovensko, nové soutěžící z připravované 5. série show Tvoja tvár znie povedome či mnoha herců z Hornej Dolnej či seriálu Sestričky.

Na DOD vystoupí i exkluzivní hudební hosté - Lucie Bílá, Meky Žbirka či skupina Desmod. Nebude chybět ani stálice Dara Rolins.





Reklama




Vybrané články