Quantcast

V říjnu volné vysílání Cartoon Network u některých operátorů

| redakce | tisk

Během příštího měsíce bude dětský televizní kanál Cartoon Network dostupný pro více diváků v rámci tzv. volného vysílání. Stanice bude dostupná i pro diváky, kteří nemají balíček s tímto programem objednaný.

K volnému vysílání Cartoon Network se zapojili operátoři televizních služeb Skylink, DIGI CZ, UPC/Vodafone, dále T-Mobile CZ, Edera Group, Centronet, O2 TV, Kabel Servis Praha, Sledovanitv.cz a Netbox + Planet A.

Již od září 2017 mohou diváci sledovat oblíbené seriály Ben 10, Raketové holky a další tvorbu z dílny Cartoon Network i v češtině. Cartoon Network tímto krokem rozšířil svou evropskou síť o Česko a Slovensko u příležitosti svého 25. výročí.

Ben 10 (foto: Cartoon Network)
▲ Ben 10 (foto: Cartoon Network)

24hodinové vysílání originálního animovaného obsahu zahájil kanál Cartoon Network už 1. října 1992 a naprosto tak změnil dosavadní nabídku animované zábavy. Během let si Cartoon Network vybudoval cestu k srdcím dětí i dospělých i díky inovativním přelomovým seriálům jako Čas na dobrodružství, Steven Universe, Gumballův úžasný svět či OK K.O.! Let´s Be Heroes. Po 25 letech se tak fanoušci kreslených seriálů v České republice a na Slovensku dočkali nejen oblíbených kreslených postav klasických seriálů Cartoon Network, ale i možnosti seznámit se s novými programy tohoto kanálu v českém jazyce.





Reklama




Vybrané články