Quantcast

TV Barrandov uvede koncert Andrea Bocelli v Central Parku

| redakce | tisk

Televizní skupina Barrandov zařadila do svátečního programu koncert jednoho z největších tenorů současnosti. Na diváky TV Barrandov čeká koncert Andrea Bocelli v Central Parku.

Koncert zakoupila TV Barrandov od společnosti Rai Com. Jde o jeden ze série koncertů Andrea Bocelliho. První z nich odvysílá 28. září 2019 ve 20:05 hodin. Koncert z roku 2011 si odbyl světovou premiéru již v prosinci 2011 na programu Rai 2. Koncert natočila americká pobočka Rai v New Yorku - Rai Corporation (dnes Rai Com) v produkci Universal Music USA.

Andrea Bocelli zazpíval v neyorském Central Parku. Navíc si k tomu pozval své hvězdné kolegy jako například zpěvačku Céline Dion nebo legendárního Tony Bennetta. Pod taktovkou Alana Gilberta hrál orchestr Newyorské filharmonie a navíc ještě spoluúčinkoval britský pěvecký sbor Westminster Symphonic Choir.

A aby publikum bylo opravdu spokojené, na programu byly samé známé a krásné árie a písně jako například La donna e mobile, I pescatori di perle, E lucevan le stelle & Te deum (Tosca), O soave fanciulla (La Boheme), Brindisi, Funiculi funicular, 'O sole mio, Volare, New York, New York, Amazing Grace, Time to say Goodbye nebo dnes už hit Nessun dorma.

zdroj: franck, TV Barrandov





Reklama




Vybrané články