Quantcast

Vzpomínkové pořady na Karla Gotta na ČT1

| redakce | tisk

Česká televize (ČT) upravuje své sobotní programové schéma na prvním programu. Na diváky čeká pásmo pořadů, které připomenou nejoblíbenějšího zpěváka a hvězdu první velikosti Karla Gotta, který v minulém týdnu zemřel.

Recitál, koncert, muzikál, talk show ale i poslední rozloučení s Karlem Gottem. To je jen výčet chystaných pořadů prvním programem ČT na sobotu 12. října 2019. Maratón pořadů věnovaných vzpomínce na Mistra začne v 7:20 a skončí ve 14:30 hodin.

Jako první pořad v rámci bloku pořadů věnované výjimečné osobnosti populární hudby začne v 7:20 hodin. "Sedm písní a pochybnost" bude televizním recitálem Karla Gotta ve kterém vystoupí i Orchestr divadla Apollo a orchestr Karla Krautgartnera.

Legendární muzikál s písničkami Jiřího Šlitra a Jiřího Suchého "Kdyby tisíc klarinetů" promítne ČT1 v 7:50 hodin (repríza v tentýž den ve 23:20 hodin).

Pět minut po desáté hodině dopoledne odvysílá ČT1 rozhovor Marka Ebena z roku 1999 "Na plovárně s Karlem Gottem".

Od 10:30 do 12:00 hodin bude následovat pásmo pořadů z posledního rozloučení s Karlem Gottem, včetně přímého přenosu ze zádušní mše z katedrály sv. Víta, Václava a Vojtěcha na Pražském hradě. Toto pásmo se bude vysílat souběžně i na ČT24.

Koncert ze Sportovní haly v Praze s králem českého popu z roku 1985 uvidí diváci ČT1 ve 12:30 hodin.

Blok pořadů věnované ikoně populární hudby uzavře ve 13:55 hodin pořad z roku 2002 "Úsměvy Karla Gotta".

Na legendu a krále české pop music zavzpomíná i jubilejní 10. řada StarDance, která začne na ČT1 v sobotu ve 20:00 hodin.





Reklama




Vybrané články