Quantcast

UPC SK: Horizon TV funguje na každém internetovém připojení

| redakce | tisk

Internetovou televizi Horizon TV od kabelového operátora UPC Broadband Slovakia je možné nově využívat na celém území Slovenska. Doposud byla služba dostupná jen v dostupnosti kabelové sítě UPC.

S Horizon TV mohou nyní zájemci na připojení od jakéhokoliv operátora sledovat až 113 stanic, z toho až 58 v HD rozlišení. Samozřejmostí je 7denní TV archív s nabídkou až 55 stanic, který uživatelé získávají v ceně služby.

Aplikace Horizon TV je poskytována bezplatně a je možné ji využívat na televizoru, mobilu či tabletu po celém Slovensku ale i v celé EU bez vázanosti.

Horizon TV od UPC SK umožňuje domácnostem sledovat televizní vysílání současně až na třech zařízeních a to na televizorech (přes Chromecast, Airplay, na Android TV a v průběhu několika dní i na Apple TV), stejně tak i na mobilních zařízeních (mobil, tablet, PC).

Zájemci o Horizon TV mohou službu vyzkoušet první měsíc zcela zdarma. Balíček Smart obsahuje až 48 stanic (31 v HD) za měsíční paušál od 5,90 eur a balíčkem Happy získává až 113 stanic (58 v HD) za cenu od 9,90 eur měsíčně. Součástí balíčku Happy je i bezplatný přístup do videotéky MyPrime, která nabízí 2 tisíce seriálových a filmových titulů. V rámci měsíčního paušálu získává zákazník též přístup k 7dennímu TV archívu a za cenu od 1 eura si mohou objednat i některý z tématických TV balíčků.





Reklama




Vybrané články