Quantcast

UPC SK zařazuje do nabídky Nicktoons

| redakce | tisk

Programovou nabídku kabelového operátora UPC Broadband Slovakia v těchto dnech obohatila nová dětská stanice Nicktoons, určená pro děti ve věku od 4 do 10 let. Zákazníci UPC nyní mají k dispozici již 12 dětských programů.

Nicktoons oslovuje dětského diváky pestrou nabídkou vtipných a zábavních animovaných příběhů a pohádek jako například "Spongebob", "Alvin a Chipmunkové" a mnoho dalších oblíbených dětských titulů.

Stanici Nicktoons najdou zákazníci UPC v nabídce programových balíčků Komfort, Komplet a tématického balíčku Kids. K dispozici je také v nabídce mobilní televize Horizon GO.

UPC SK zařazuje do nabídky Nicktoons
▲ UPC SK zařazuje do nabídky Nicktoons

Nicktoons je již 12. programem určený pro dětské diváky. Vedle programové novinky mohou abonenti sledovat také stanice Nickelodeon, Nick Jr., RiK HD, ducktv, Disney Channel, ducktv HD, Jim Jam, CS Mini, Minimax, Cartoon Network HD.

"Spoločnosť UPC zaradením stanice Nicktoons pokračuje v neustálom skvalitňovaní a rozširovaní programovej ponuky, v snahe vychádzať v ústrety požiadavkám a predstavám svojich zákazníkov. Zaradením novej detskej stanice ponúkame našim zákazníkom najširšiu ponuku programov pre deti, ktorá obsahuje až 12 programov určených pre všetky detské vekové skupiny. Samozrejme, aj novú stanice si užívatelia našich TV služieb môžu pozrieť tak na TV obrazovkách, ako i na všetkých pripojených zariadeniach. Aj týmto napĺňame našu ponuku Happy Home®, ktorá poskytuje zábavu pre všetkých členov domácnosti na všetkých pripojených zariadeniach," uvedl Martin Miller, generální ředitel společnosti UPC BROADBAND SLOVAKIA.





Reklama




Vybrané články