Quantcast

UPC a Progress Digital si registrovaly nové programy

| redakce | tisk

Společnost UPC Česká republika si zaregistrovala u regulátora nové programy. UPC si zaregistrovala rozhlasové stanice - Rádio Dálnice, Rádio Blatná a Rock Radio. Dále registrace obsahuje i televizní stanice.

Konkrétně Hobby TV, Óčko Black, Be2Can a Československo a také zahraniční stanice Adventure HD, Nicktoons, Park TV a Extasy HD.

UPC zároveň informovala o vyřazení stanic Russia Today HD (RT HD) a National Geographic SD a rozdělení programové pozice Leo TV/Extasy na dva samostatné kanály Leo TV v HD rozlišení a Extasy nově v HD. Vysílání erotického programu Extasy HD s časovým rozsahem 24 hodiny denně (v kategorii 18+) bude dostupné koncovému uživateli na základě písemné smlouvy uzavřené s osobou starší 18 let a technického opatření (zadání PIN kódu, jež u Mediaboxů UPC není možné deaktivovat).

Rada pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) na svém posledním zasedání zároveň zaregistrovala společnosti Progress Digital, provozovateli DVB-T multiplexu RS7, rozšíření programové nabídky o televizní stanici LTV Plus.





Reklama




Vybrané články