Quantcast

Love Nature 4K v nabídce Antiku

| redakce | tisk

Dokumentární program Love Nature 4K rozšiřuje svoji dostupnost na slovenském televizním trhu. Stanice byla zařazena do televizní nabídky v optické síti košického operátora Antik Telecom, pro kterého je to již desátý 4K program v nabídce.

Provozovateli doposud chyběl dokumentární program ve 4K a příchod stanice Love Nature 4K nabídku vhodně doplnil.

Stanice přináší stovky hodin přírodovědeckých dokumentů a dalších zajímavostí pro fanoušky dobrodružství v divočině, rostli a zvířat v jejich přirozeném prostředí. Program je zařazen do Prémiového balíčku v celém optickém pokrytí Antiku.

Seriál Dogs with Extraordinary Jobs je jedním z unikátních kousků, které si diváci mohou vychutnat na Love Nature 4K (foto: Love Nature)
▲ Seriál Dogs with Extraordinary Jobs je jedním z unikátních kousků, které si diváci mohou vychutnat na Love Nature 4K (foto: Love Nature)

V rámci promo akce je stanice do konce tohoto měsíce umístěna bezplatně v Základním balíčku, což znamená, že s programem se mohou seznámit všichni zákazníci, kteří jsou vybaveni 4K televizory a set top boxy.

Love Nature 4K je k dispozici v kvalitě 3840x2160 pixelů, 50 snímků za sekundu, HDR, efektivním HEVC kodeku a šířkou pásma 17 Mbps.





Reklama




Vybrané články