Quantcast

Orange TV: Dětské stanice a balík Filmbox Premium pro všechny

| redakce | tisk

Na aktuální dění na Slovensku v souvislosti s vyhlášením mimořádného stavu reaguje i telekomunikační operátor Orange. Mnozí zákazníci zůstávají v těchto dnech doma z důvodu obav o své zdraví a též děti, kterým zavřeli školky či školy po celém Slovensku.

Proto se Orange rozhodl všem svým zákazníkům alespoň částečně zpříjemnit případnou domácí karanténu a od dnešního dne až do 31. března 2020 jim automaticky bez dalších poplatků zpřístupňuje všechny dětské balíčky.

Vedle dětských programů budou až do 30.4.2020 dostupné bez dalších poplatků i programy z prémiového balíčku Filmbox Premium.

Akce platí pro zákazníky Orange TV cez satelit, optiku či internet.

Zákazníkům automaticky poskytuje bezplatně všechny dětské stanice z balíčku Děti A a z balíčku Děti Z až do 31.3.2020. Bez dalších poplatků bude možné sledovat i Disney Channel, Minimax a Lala TV.

Až do 30.4. mohou klienti Orange TV sledovat bezplatně všechny stanice z prémiového balíčku Filmbox Premium, který se skládá z filmových programů (FilmBox Extra HD, FilmBox Plus, FilmBox Premium HD, FilmBox Family), dokumentárních (DocuBox HD), sportovních (FightBox HD), pro dospělé (EroX HD, EroXXX HD) či lifestyle (FashionBox HD, Fast&FunBox HD, 360 TuneBox HD).

Nadále pokračuje volné vysílání dokumentárních programů National Geographic Channel HD a National Geographic Wild a to až do 31.3.2020.

Akce neplatí pro zákazníky se službou Biznis TV.

Pro zákazníky Orange TV cez optiku operátor bezplatně zpřístupňuje i stanice Minimax, LaLa TV HD, KI:KA (Kinderkanal) a FilmBox.

V případě, že zákazníci mají Orange TV cez satelit nebo internet, mají od dnešního dne dostupné i stanice Minimax, LaLa TV a FilmBox.





Reklama




Vybrané články