Quantcast

Startuje kanál Casa e Cozinha HD

| redakce | tisk

Portugalský poskytovatel tématických kanálů Dreamia spouští nový televizní kanál o životním stylu a vaření v síti placené televize NOS. Program Casa e Cozinha HD začne vysílat v Portugalsku ve středu 8. dubna 2020.

Vysílání bude věnováno domácímu designu, vaření, módě, kráse, cestování a relaxaci. Platforma NOS si je vědoma, že spuštění stanice proběhne v době, kdy jsou Portugalci z velké části zavřeni v domovech z důvodu koronavirové krize.

Kanál Casa e Cozinha (z portugalštiny Dům a kuchyně), který má být vysílán v HD rozlišení, bude distribuovaný výhradně na platformě NOS a bude zahrnovat pokročilé funkce, jako je restart TV a dostupnost na více obrazovkách prostřednictvím aplikace NOS TV. Podle informací NOS vysílatel chystá 16 různých programových formátů a bude poskytovat 300 hodin obsahu.

Program Casa e Cozinha se zaměří především na vaření a dekoraci domu.

Dreamia je zodpovědná za řadu tématických programů, včetně Panda, Biggs a Hollywood. Firma byla původně založena jako společný podnik mezi Liberty Global, Chello Multicanal a multimediální firmou Zon, předchůdcem Zon Multimedia.

Stanice se objevila na jednom z pěti transpondérů platformy NOS na satelitu Hispasat 30W-5.

technické parametry - Casa e Cozinha HD:

• Hispasat 30W-5 (30°W), freq. 12,398 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, CA Nagra MA

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články