Quantcast

SPI rozšířilo spolupráci s Nej.cz

| redakce | tisk

Globální mediální společnost SPI/FilmBox a český televizní operátor Nej.cz ohlásili rozšíření jejich dlouhodobého partnerství. Podle nové dohody budou mít zákazníci Nej.cz přístup celkově k 13 kanálům z pestrého portfolia SPI/FilmBox, včetně širokého spektra kanálů FilmBox a dalších kanálů, které přinášejí tematickou zábavu.

Nej.cz nabídne na své online platformě více než sto speciálně vybraných filmů na vyžádání v rámci služby FilmBox On Demand.

Nej.cz před dvěma lety převzal televizního operátora Rio Media a v loňském roce uskutečnil nákup několika menších operátorů. Mateřská společnost KAPRAIN holding zároveň odkoupila poskytovatele internetových služeb a televize, společnost CentroNet. V současnosti Nej.cz patří po velké trojce k největším kabelovým operátorům na českém trhu. SPI/FilmBox též zvětšuje svůj globální vliv. Mediální společnost pokrývá lineárním vysíláním a digitálními službami celosvětově až 65 milionů domácností.

Oblíbenost kanálů FilmBox ze strany českého publika je důkazem, že dbáme závazku poskytovat našim divákům dobře namíchaný mix uznávaných filmových titulů a jiného zábavného obsahu podle chuti každého,“ říká Tamás Fülöp, provozní ředitel v regionu CEE v SPI International. „Těší nás, že dokážeme přinášet náš svět skvělé zábavy čím dál širšímu publiku skrze naši spolupráci s Nej.cz,“ shrnuje Fülöp.

Mezi kanály, které bude Nej.cz nabízet, je vlajková loď SPI, kanál FilmBox HD, nejsledovanější zpoplatněný filmový kanál v České republice podle údajů Asociace televizních organizací. FilmBox HD přinese divákům v České republice během dubna stovky hodin výborné filmové zábavy, a to od hollywoodských hitů jako Plážový povaleč s akademií oceněným Matthew McConaugheym a raperem Snoop Doggem až po české klasiky jako Světáci nebo Tajemství hradu v Karpatech.

Spojení sil s tak kvalitním partnerem, jakým je FilmBox, je mimořádně dobrou zprávou pro naše zákazníky. Díky tomu můžeme významným způsobem rozšířit naši nabídku nejen prvotřídní filmové zábavy, ale i dokumentární tvorby nebo netradičních sportovních zážitků,“ říká Jaroslav Hanyk, předseda sboru jednatelů v Nej.cz. „Pro Nej.cz je to další krok k růstu. V tomto případě k růstu kvality služeb pro naše diváky,“ uzavírá Hanyk.

K dalším kanálům přístupným zákazníkům Nej.cz patří: FilmBox Extra HD, FilmBox Plus, FilmBox Family a prémiový filmový kanál SPI FilmBox Premium HD, který promítá ostatní trháky, oceňované filmy a slavné hollywoodské snímky s nejpopulárnějšími hvězdami, stejně jako DocuBox, Fast&FunBox HD a 360TuneBox HD, které přinášejí zábavný obsah nejrozmanitějších chutí.





Reklama




Vybrané články