Quantcast

Fotelka zakódovala programy televizní skupiny Nova

| redakce | tisk

Operátor DTH platformy Fotelka ukončil volné ( FTA) vysílání programů televizní skupiny Nova - konkrétně stanice Nova International a sportovních stanic Nova Sport 1 HD a Nova Sport 2 HD.

Všechny tyto tři programy jsou nadále v nabídce Fotelky ale jsou kryptované systémem PanAccess. Pro příjem je nutný přístupový modul/přijímač a příslušné předplatné.

Volné vysílání výše popisovaných programů probíhalo od 1.3.2020 tehdy ještě na satelitu Hispasat 30W-5 (30°W). Po bleskovém přesunu služby na běloruskou družici Belintersat 1 (51,5°E) pokračovala FTA ochutnávka i zde a to až do dnešního dne.

Po zakódování tří programů Novy ale FTA ochutnávka programů Fotelky pokračuje - s výjimkou stanic Disney Channel, Disney Junior, Nat Geo HD, Nat Geo Wild HD, Leo TV HD a Dorcel TV HD, které jsou zakódované. Diváci bez jakékoliv karty mohou z nabídky Fotelky sledovat všechny programy slovenských komerčních skupin Markíza (programové služby Markíza HD, Dajto HD, Doma HD) i JOJ (JOJ HD, PLUS HD, WAU HD), RTVS a také stanic ČT (ČT1 HD, ČT2 HD, ČT Sport HD, ČT:D/ČT art HD, ČT24), Prima (Prima COOL HD, Prima LOVE HD, Prima ZOOM HD, Prima KRIMI HD, Prima PLUS), vybrané stanice placených stanic Discovery či Eurosport, Filmbox, Turner (Carton Network, Boomerang).

technické parametry - Nova Sport 1 HD:

• Belintersat 1 (51,5°E), freq. 11,230 GHz, pol. H, SR 45000, FEC 8/9, DVB-S2/8PSK

technické parametry - Nova Sport 2 HD, Nova International:

• Belintersat 1 (51,5°E), freq. 11,290 GHz, pol. H, SR 45000, FEC 8/9, DVB-S2/8PSK





Reklama




Vybrané články