Quantcast

Zákazníci Magnet TV přechází pod Fotelka TV

| ing. Martin Švehlík | tisk

Po dohodě provozovatele vysílání slovenské satelitní platformy Magnet TV se společností Panaccess Systems GmbH přecházejí všichni zákazníci této platformy ode dnešního dne 10.5.2019 automaticky pod satelitní platformu Fotelka TV.

Pro zákazníci Magnet TV se nic nemění, balíček programů, který mají předplacený, jim automaticky půjde dále. Po jeho expiraci si pomocí kupónu z webu Fotelka TV zakoupí některý z balíčků zde nabízených. Na webu je plně funkční ověření stavu předplatného.

Satelitní platforma Magnet TV tím formálně končí. Všechny programy Fotelka TV, tak jako Magnet TV jsou přebírané z distribuční B2B platformy Pantelio na družici Hispasat a mají shodné technické parametry. Zákazníci tedy nemusí žádný program přelaďovat.

Do nabídky Fotelka TV v poslední době přibyly dva exkluzivní programy TV Romana a Lounge TV HD, tak jak již web parabola.cz své čtenáře informoval. Další exkluzivní programy v satelitní platformě budou následovat. Většina programů je kódována systémem podmíněného přístupu Panaccess.

Dekódovací moduly CI+ Panaccess od firmy SMIT a C-KUR jsem již na webu parabola.cz představil, tak jako satelitní přijímač Panacces Combo s podporou HbbTV, který obsahuje archív vybraných programů z nabídky Fotelka TV.

Zákazníci si zařízení pro příjem satelitní platformy Fotelka TV mohou zakoupit přímo na jejich webu nebo prostřednictvím sítě specializovaných partnerů Fotelka TV.





Reklama




Vybrané články