Quantcast

LG má novinku: LG GX Sound Bar s podporou zvuku Dolby Atmos

| redakce | tisk

Společnost LG Electronics představila nejnovější Sound Bar, který poskytne vynikající zvukový zážitek pro domácí prostředí, stejně tak posune integraci s prémiovými televizory LG ještě na vyšší úroveň.

Sound Bar LG GX má vytříbené podání zvuku, pokročilé funkce a svým vzhledem přirozeně doplňuje oceňované OLED televize řady GX Gallery.

LG GX soundbar (foto: LG Electronics)
▲ LG GX soundbar (foto: LG Electronics)

Sound Bar je díky různým možnostem umístění, ať už na zeď přímo pod televizi nebo na ocelový držák, který je dodávaný společně se Sound Barem, vysoce flexibilní. Rozměry Sound Baru 15 x 144,6 x 3,25 cm a jeho design ladí se 65palcovými televizory LG GX Gallery. Řada Gallery propaguje filosofii jednotného a úplného systému, který harmonicky zapadá do prostoru. Prostor působí podobným dojmem jako byste byli v galerii.

Díky technologii Dolby Atmos a DTS-X podává Sound Bar LG GX vynikající prostorový zvuk. Reproduktor spolupracuje i s technologií Dolby Vision, takže vysoká kvalita zvuku a obraz ve 4K promění váš obývák v domácí kino. K Sound Baru patří také subwoofer, který se připojuje bezdrátově a bez omezení pak doplní i ty nejnižší zvukové frekvence. Sound Bar a subwoofer ve spojení se samostatně prodávanými bezdrátovými zadními reproduktory SPK8 vytváří výkonnou soustavu, která vás doslova pohltí.

LG GX soundbar (foto: LG Electronics)
▲ LG GX soundbar (foto: LG Electronics)

Sound Bar se snadno používá a nabízí možnost připojení přes Bluetooth nebo eARC (enhanced audio return channel). eARC poskytuje nejlepší podání zvukových formátů DolbyTrue HD a DTS Master Audio. Díky Bluetooth můžete snadným způsobem streamovat zvuk z tabletu nebo chytrého telefonu.

LG GX soundbar (foto: LG Electronics)
▲ LG GX soundbar (foto: LG Electronics)

Certifikace pro vysoké rozlišení zvuku navíc přináší možnost bezztrátového přehrávání zvuku ve formátu 24bit/96kHz při zachování všech detailů. Zní přirozeně ať už při přehrávání zvuku ve vysokém rozlišení nebo při převodu a vylepšení běžných zvukových formátů. Funkce LG AI Sound Pro automaticky analyzuje hudební stopu a nastavuje nejvhodnější konfigurac zvuku tak, abyste si zvuk naplno užili při každé příležitosti.

Nový Sound Bar LG GX bude k dispozici během tohoto měsíce v Evropě, severní Americe, Asii a na dalších klíčových trzích.

zdroj: LG





Reklama




Vybrané články