Quantcast

DIGI SK cílí na zákazníky konkurenční platformy

| redakce | tisk

Získat zákazníky konkurenční satelitní platformy se rozhodla společnost DIGI Slovakia prostřednictvím nové kampaně. Diváci mohou využít stávající satelitní anténu a sledovat nabídku platformy Nová Digi TV SK a to bez vázanosti.

Klienti s DIGI SK mohou sledovat bohatou nabídku programů, včetně 14 sportovních či 11 dětských stanic a dlouhodobě stabilní cenou - od 9,60 eur měsíčně. Výhodou je, že zákazník může využít stávající satelitní anténu nasměrovanou na pozici 0,8°W/1°W a nemusí volat technika či platit za novou instalaci. Vše, co divák pro přechod k DIGI SK potřebuje je set top box nebo přístupový CA modul, který mu společnost pošle kurýrem.

Prodejní kampaň má patrně oslovit zákazníky konkurenčního freeSATu, provozovatele M7 Group, který rovněž vysílá ze stejných satelitů a pozice.

Nalaďte Váš satelit na DIGI (foto: kampaň DIGI SK)
▲ Nalaďte Váš satelit na DIGI (foto: kampaň DIGI SK)

Nová DIGI SK divákům nabízí 14 sportovních stanic, včetně programů Digi Sport a Premier Sport, které obsahují živé přenosy amerického fotbalu, prestižní zápasy UFC, dále 11 dětských stanic, včetně Ťuki TV, oblíbené programy Discovery a Eurosport či dokumentární program BBC Earth a mnohé další. Operátor nabízí zákazníkům doplňkové služby jako DIGI GO (televize v mobilním telefonu či tabletu) nebo službu TV Archív.

V aktuální kampani pro maďarsky hovořící diváky připravila společnost DIGI Slovakia benefit ve formě balíčku EXTRA HU+, který obsahuje 37 maďarských programů jen za 0,50 eur měsíčně v prvních třech měsících. Sleva platí na satelitní i kabelovou televizi.

DIGI Slovakia nabízí až 70 stanic s maďarskou audio stopou.





Reklama




Vybrané články