Quantcast

Arena Sport, Jazz TV, TV Bratislava v Lepší TV

| redakce | tisk

Začátkem nového roku 2021 se rozšířila nabídka internetové platformy Lepší TV o nové stanice. Operátor zařadil 3 sportovní, dvě dětské, dvě hudební a jednu zpravodajskou stanici.

V nabídce Lepší TV jsou nově Arena Sport 1, Arena Sport 2, Auto Motor Sport, Nick Jr., Nicktoons, Jazz TV, TV Bratislava a do nabídky se vrací Šlágr TV.

Vysílaní stanic Arena Sport 1 a Arena Sport 2 tvoří exkluzivní přímé přenosy a záznamy ze širokého spektra domácích i zahraničních sportů, ale i pravidelné magazíny a pozápasové hodnocení. Sporty, které momentálně převažují na Arena Sport je fotbal, házená a stolní tenis.

Stanice Auto Motor Sport vysílá televizní programy se zaměřením na motoristy. Program je jedinečný svým obsahem a nabízí automobilovým nadšencům nepřetržité zprávy o technologických novinkách v automobilovém průmyslu, rozhovory či dokumenty. Programovou strukturu doplňují rozsáhlé testování automobilových novinek.

Nicktoons a Nick Jr. nabízejí největší výběr zábavných animovaných seriálů pro děti každého věku, a to každý den, po celý den. Těšit se mohou na seriály, jako je Spongebob v kalhotách, Želvy Ninja, Tučňáci z Madagaskaru, ToonMarty, Chlebáci nebo Alvin a Chimpunkové.

V základním balíčku přibyly ještě dvě další stanice, a to hudební Jazz TV a zpravodajská TV Bratislava. Po delším čase se do slovenské programové nabídky navíc vrátil i Šlágr TV, který vysílá lidové písně a dechovou hudbu.





Reklama




Vybrané články