Quantcast

Kanál Home 4K v 6 jazykových verzích

| redakce | tisk

Nový kanál v ultravysokém rozlišení Home 4K, produkovaný ruskou telekomunikační společností Ufanet Group, začíná vysílat v dalších jazykových verzích. Kanál je nyní k dispozici kabelovým a OTT operátorům v šesti jazykových verzích: anglicky, arabsky, španělsky, čínsky, rusky a francouzsky.

Jak poznamenávají autoři projektu, rozšíření vysílání o další zvukové stopy souvisí s rozšířením distribučního zásahu programu společnosti Ufanet Group a rostoucí poptávkou zahraničních operátorů po programech s antistresovou tématikou.

Home 4K - záběr z příjmu stanice
▲ Home 4K - záběr z příjmu stanice

"Začali jsme více komunikovat s diváky a uvědomili jsme si, že náš není není jen kognitivní, zábavný nebo dokonce jen o přírodě. Je to skutečná antistresová terapie pro obyvatele velkých měst, kteří jsou ve stravu chronického stresu," vysvětluje ředitel kanálů Ufanet Alexandr Sarkisjan.

Distribuční signál Home 4K pro operátory mimo území Ruska je na satelitu Intelsat 10-02 (1°W). v současné době je tento signál poskytován volně ( FTA) kvůli propagaci kanálu mezi potenciálními distribučními partnery. Na satelitu Intelsat 10-02 je u programu Home 4K poskytována jediná audio stopa.

technické parametry - Home 4K:

• Intelsat 10-02 (1°W), freq. 12,705 GHz, pol. V, SR 45000, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, FTA

zdroj: cableman.ru + satkurier.pl





Reklama




Vybrané články