Quantcast

TV Nova uvede MasterChef Česko: Souboj nejlepších

| redakce | tisk

Od 24. února ve 21:30 bude televize Nova vysílat unikátní duely kulinární show MasterChef Česko: Souboj nejlepších. Během několika večerů se proti sobě postaví ti nejlepší a nejkreativnější z minulých dvou řad a pokusí se znovu zvítězit.

Pod kuchařským dohledem porotců Radka Kašpárka, Jana Punčocháře a Přemka Forejta se odehrají neskutečné koncerty dovedností a chutí.

Televize Nova se rozhodla, že divákům nejpopulárnější kulinární show připraví speciální podívanou. Často jsme na našich sociálních sítích vídali diskuze, jak by to asi dopadlo, kdyby proti sobě stanuli ti nejlepší z minulých řad. Inspirovali jsme se touto myšlenkou a dáme divákům jedinečnou možnost sledovat tento souboj na televizní obrazovce v bonusových epizodách MasterChef Česko: Souboj nejlepších. Věříme, že tento unikátní a jedinečný pořad bude mít úspěch nejen u fanoušků MasterChef Česko,“ říká Silvia Majeská, programová ředitelka TV Nova.

MasterChef Česko: Souboj nejlepších (foto: Nova)
▲ MasterChef Česko: Souboj nejlepších (foto: Nova)

Kuchaři, kteří se proti sobě postaví, si jsou v něčem podobní, ať už stylem vaření, příběhem, nebo konečným umístěním v soutěži. Jako první se proti sobě postaví Jan Vorel a Pavel Berky. Oba skončili před branami finále a oba jsou porotou považováni za jedinečné a talentované. „Několikrát jsem si říkal, že by bylo zajímavé vás dva vidět vařit proti sobě,“ nechal se slyšet Jan Punčochář. Diváci se mohou těšit samozřejmě také na souboj vítězů MasterChef Česko.

Pořad mohou diváci sledovat již od 17. února výhradně na Voyo a poté každou epizodu 7 dní před její televizní premiérou. Kdo nestihl epizodu v čase televizního vysílání, může si ji zpětně po dobu 7 dnů, a to 24 hodin po odvysílání v televizi, přehrát na Nova Plus nebo přes červené tlačítko.

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články