Quantcast

Léto na TV Markíza: Nové části seriálu Susedia i premiérové seriály

| redakce | tisk

Slovenská komerční TV Markíza přichystala na léto řadu novinek. Vedle zcela nového grafického vizuálu, který bude reflektovat blížící se 25. narozeniny lídra trhu i řadu premiér a osvědčených titulů.

Pro všechny fanoušky kultovního komediálního seriálu Susedia se během léta mohou těšit na nové příběhy svých oblíbených hrdinů.

Úterní a čtvrteční večery ve 20:30 hodin budou na TV Markíza patřit premiérovým českým dílům reality show Výměna manželek. Zbývající večery v týdnu vyplní akviziční filmy - například oblíbená série komedií Babovřesky a mnohé další tituly.

25. narozeniny TV Markíza (foto: Markíza)
▲ 25. narozeniny TV Markíza (foto: Markíza)

V pracovních dnech Markíza odvysílá i nové díly sérií příběhů Rodinné prípady a Susedské prípady.

Z vlastní tvorby budou na Markíze i během léta pokračovat relace Teleráno, Reflex i večerní Televízne noviny.

Markíza přinese rovněž premiérovou 17. sérii legendárního kriminálního seriálu NCIS - Námorný vyšetrovací úrad ale i další novinky jako Mladý Sheldon (Young Sheldon) či Majster ilúzie (Deception).

Na obrazovky TV Markíza se vrací oblíbený seriál Susedia(foto: Markíza)
▲ Na obrazovky TV Markíza se vrací oblíbený seriál Susedia(foto: Markíza)

Z premiérových filmových titulů Markíza během léta odvysílá akční komedii Bláznivá hliadka (Chips), bláznivou komedii Na výške s mamou (Life of the Party) či komedii Kto je náš ocko? (Father Figures).

Součástí oslav 25. narozenin Markízy bude letní návrat známých pořadů jako Mojsejovci, Smiechoty, Slávici na ulici, Uragán, Aj múdry schybí, Partička, Všetci sú za dverami či VILOmeniny. Markíza také připravuje speciální narozeninový program, který nabídne v úterý 31.8.2021.





Reklama




Vybrané články