Quantcast

Image VTi 15 s aktualizací pro 4K boxy

| redakce | tisk

Další průběžná aktualizace pro populární image VTi 15 je tady. Vývojový team VTi (VU+ Team image) uvolnil v úterý večer novou aktualizaci pro multimediální set top boxy Vu+. Vylepšení se týkalo především podpory novinek od výrobce přijímačů VU+.

Aktualizace VTi 15 obsahuje novější verzi skinu (vzhledu) LinearFHD ve verzi 4.3.1.

Další novinky se týkají implementace všech aktualizací vydaných výrobcem přijímačů Vu+. Konkrétně byl aktualizován driver pro Vu+ Duo 4K SE, Vu+ Uno 4K SE a Zero 4K, který opravuje problém s bootováním systému. Jde o záplatu vydanou výrobcem 7.4.2021.

Image VTi (foto: VTi)
▲ Image VTi (foto: VTi)

Pro přijímače Vu+ Duo 4K, Vu+ Duo 4K SE a Vu+ Ultimo 4K bylo vylepšeno načítání WiFi firmware. Novinka byla výrobce představena 16.6.2021.

Ze stejného data je aktualizace ovladače Vu+ Duo 4K SE, která opravuje problém s nahráváním zvuku přes HDMI-IN.

Image VTi 15 na nejnovější verzi lze jednoduše zaktualizovat přímo z menu přístroje (modré tlačítko - Systémové informace - Aktualizace - zelené tlačítko Aktualizovat). Před aktualizací image přijímače se vřele doporučuje provést zálohu stávající konfigurace (ideálně celého image), na kterou je pak možné se vrátit po případném kolapsu přijímače v případě problému s aktualizací, eventuálně případnými problémy, které by mohly nové verze přinést.

Uživatel by měl proto zvážit, zda danou aktualizaci skutečně potřebuje a nové funkce, vlastnosti či opravy chyb přispějí k využívání přístroje.





Reklama




Vybrané články