Quantcast

Česká fotbalová liga už jen na O2 TV

| redakce | tisk

Všechny přenosy z nejvyšší české fotbalové soutěže Fortuna ligy uvidí diváci v sezóně 2022/23 a 2023/24 jen na sportovních kanálech O2 TV Sport a O2 TV Fotbal. Společnost O2 prodloužila vysílací práva na českou ligu o další dvě sezóny.

K prodloužení práv došlo díky uplatnění opce u smlouvy se společností Pragosport, která je držitelem vysílacích práv na nejvyšší fotbalovou soutěž.

Na fanoušky tak čekají stovky oblíbených přímých přenosů.

Stanice O2 TV Sport bude nyní z každého kola FORTUNA:LIGY vyrábět čtyři televizní utkání v nejlepší vysílací kvalitě. Další čtyři duely pak nabídne v tzv. streaming kvalitě. Na základě dohody mezi O2 TV a Ligovou fotbalovou asociací, která řídí profesionální soutěže, se bude v soutěžním ročníku 2021/22 hrát převážná většina utkání v sobotu a neděli v novém vysílacím schématu. Odpadnou tak mezi fanoušky nepříliš oblíbené páteční předehrávky nebo pondělní dohrávky. Každý víkendový den se odehrají čtyři duely FORTUNA:LIGY. V letním období budou sobotní i nedělní zápasy startovat v 16:00 a 18:30, zimní část pak nabídne zápasy ve 14:00 a 16:30.

Fortuna liga (foto: O2)
▲ Fortuna liga (foto: O2)

Stanice O2 TV Sport se již nyní intenzivně chystá na nadcházející ročník, ve kterém přinese hned několik významných změn. "Čeká nás léto plné inovací. Připravujeme nový vysílací formát FORTUNA:LIGY, finalizujeme výstavbu nového studia, kde zapojíme i rozšířenou realitu, která umožní vkládat 3D grafiku nebo přenést hosta odkudkoliv do studia. Věřím, že se nám podaří dotáhnout ještě další zajímavé novinky, které by divákům O2 TV udělaly radost," prozradil Marek Kindernay, výkonný ředitel O2 TV Sport.

Exkluzivní stanice O2 TV Sport a O2 TV Fotbal přináší kromě kompletní FORTUNA:LIGY také atraktivní hokejovou extraligu, ženský tenisový okruh WTA, basketbalovou Euroligu, show TIKI-TAKA, talkshow Česká ulička, galavečery MMA nebo motoristické sporty. Kanál Premier Sport, který najdou diváci v tarifech O2 TV Stříbrná a O2 TV Zlatá, vysílá například anglickou Premier League, turnaje nejprestižnější MMA organizace světa UFC nebo populární NFL.





Reklama




Vybrané články