Quantcast

Exkluzivní sportovní kanály Orange Sport skončily

| redakce | tisk

Po necelých třech letech provozu skončily na slovenském televizním trhu exkluzivní sportovní kanály Orange Sport. Stanice byly součástí televizních balíčků telekomunikačního operátora Orange Slovensko.

Nové stanice lákaly diváky především na přímé přenosy z lukrativní Ligy mistrů UEFA a další neméně zajímavý sportovní obsah. Cílem stanic Orange Sport bylo získat nové abonenty, především z řady sportovních fandů.

Grafika Orange Sport při startu stanice
▲ Grafika Orange Sport při startu stanice

Na konci dubna letošního roku Orange oznámil, že na konci června ukončí výrobu a provoz svých stanic Orange Sport. Zákazníkům s balíčky Orange Sport nabídl alternativní kanály se sportovním obsahem.

Jde o jeden z významných kroků Orange v letošním roce. Začátkem roku oznámil ukončení prodeje televizní služby Orange přes satelit (Orange TV cez satelit), která je šířena na družici Eutelsat 16A (16°E). Stávajícím zákazníků televizní nabídka zůstala. Novým zákazníkům již není nabízena. Dalším významným okamžikem Orange v letošním roce bylo zmíněné oznámení o konci stanic Orange Sport.





Reklama




Vybrané články