Quantcast

Novinky Viasat Ukraine: 2 dětské a 2 hudební stanice

| redakce | tisk

V pondělí 2. srpna 2021 se rozšířila programová nabídka ukrajinské satelitní pay-tv platformy Viasat Ukraine o dvě hudební a dvě dětské televizní stanice. Programové novinky byly zařazeny do balíčků Semejnyj (Family), Prestižnyj (Prestige), Prestižnyj HD (Prestige HD) a Premium HD.

Viasat Ukraine nově nabízí zákazníkům dětské stanice Niki Kids a Niki Junior a hudební programy EU Music a 4ever Music.

Niki Kids je kanál pro děti od pěti let. Nabízí pečlivě vybraný obsah pro mladé diváky, který nejenom baví, ale také všestranně rozvíjí. Stanice vysílá pohádky amerického kanálu Cartoon Network, francouzských studií Studio Hari a Xilam, kanadské Portfolio Entertainment s kvalitním ukrajinským dabingem.

Viasat Ukraine (foto: Viasat Ukraine/FB)
▲ Viasat Ukraine (foto: Viasat Ukraine/FB)

Niki Junior je vzdělávací a poznávací kanál pro nejmenší diváky do pěti let a je zaměřený na rozvoj myšlení, představivosti a fantazie.

EU Music je ukrajinský hudební kanál, který vysílá výhradně evropskou populární hudbu. Maximum rytmu a talentované umělce.

4ever Music - stanice vysílá od roku 2018 a zaměřuje se na moderní a klasickou světovou hubu druhé poloviny 20. století. Mnoho diváků si rádo připomene své oblíbené melodie z mládí. Kanál se vysílá v ukrajinštině, ruštině a angličtině.

technické parametry - Niki Kids, Niki Junior, EU Music, 4ever Music:

Astra 4A (4,8°E), freq. 12,207 GHz, pol. V, SR 30000, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK, CA Verimatrix

zdroj: telesat-news.net





Reklama




Vybrané články