Quantcast

Eleven Sports 1 4K a další TV v UHD v Polsat Box

| redakce | tisk

Polská pay-tv platforma Cyfrowy Polsat se dnes zákazníkům představila pod novou značkou a logem Polsat Box. Jde o značku, která klientům nabízí bohatý výběr z více než 150 televizních stanic ve třech různých technologiích: satelitní, kabelové IPTV a internetové OTT a také volný přístup k různému VOD obsahu - sportovnímu, filmovému, seriálovému, zábavnímu, zpravodajskému a dětskému.

Od 1. září nabízí Polsat Box (Eutelsat Hot Bird, 13°E) svým klientům čtyři 4K programy - Eleven Sports 1 4K, Insight TV UHD, Fashion TV 4K a NASA TV UHD.

Eleven Sports 1 4K je sportovní televizní kanál vysílaný ve 4K a vysílající vybrané přenosy v nativní kvalitě UHD, včetně přenosů závodů Formule 1 a vybrané zápasy La Liga Santander. Insight TV UHD je přední světový 4K kanál, který nabízí stovky hodin pořadů ve 4K a HDR věnované dobrodružnému cestování, inspirativní vědě a technice a extrémním sportům.

Polsat Box (foto: Polsat)
▲ Polsat Box (foto: Polsat)

Fashion TV 4K je celosvětově nejznámější a nejrozšířenější televizní kanál o módě. Stanice nepřetržitě přináší divákům nejnovější módní přehlídky, nejnovější trendy, významné události ale i historii návrhářů, dění v zákulisí, portfolia modelek, život celebrit a jejich styl. NASA UHD je kanál americké vesmírné agentury. Nabízí unikátní záběry z amerického vesmírného programu, včetně startů raket, života na palubě Mezinárodní vesmírné stanice, pohledů na Zemi z vesmíru, a dokonce i průzkumu vesmíru, sluneční soustavy a Marsu. K dispozici jsou také klasické filmy NASA o programu Apollo a dokumenty o nejnovějším výzkumu a vývoji agentury.

Od září je v nabídce operátora služby Polsat Box nový 4K přijímač s dálkovým ovladačem Bluetooth a funkcí DUO, která umožňuje využívání satelitní a kabelové nabídky.

zdroj: Polsat





Reklama




Vybrané články