Quantcast

Na TV Barrandov končí Nebezpečné vztahy, nově nabídne Krimi zprávy a VIP svět

| redakce | tisk

Výrazné změně čekají diváky televize Barrandov. Od pondělí 25. října 2021 dojde k významným změnám v podvečerním programu ve všední dny. Skončí úspěšný formát Nebezpečné vztahy z důvodu ukončení natáčení dalších dílů. Místo tohoto pořadu se mohou diváci těšit na jiné pořady.

Nebezpečné vztahy nezmizí z obrazovek TV Barrandov úplně. Reprízy úspěšného formátu bude vysílat TV Barrandov i sesterská Kino Barrandov.

Sídlo televizní skupiny Barrandov (foto: TV Barrandov)
▲ Sídlo televizní skupiny Barrandov (foto: TV Barrandov)

Ve všední dny kolem 17:35 hodiny bude TV Barrandov vysílat "Vaření se Soukupem". Tento formát měl svoji premiéru o víkendu v září. Nyní se s tímto pořadem budou diváci setkávat ve všední dny v podvečerních hodinách.

Zhruba o hodinu později (v 18:30 hodin) bude na programu TV Barrandov dokumentární série Tajemství... v pondělí Pavla Vítka, v úterý Michala Davida, ve čtvrtek Mekyho Žbirky a v pátek Petra Muka.

V 19:25 hodin přinese TV Barrandov denní přehled nejdůležitějších zpráv v rámci relace "Moje zprávy" (přesun z 20:10 hodiny). O půl hodiny později čerstvé novinky a aktuality ze světa krimi "Krimi zprávy". Pět minut po dvacáté hodině novinky ze světa českého showbyznysu "VIP svět" se stopáží pět minut. Pořady "Krimi zprávy" a "VIP svět" jsou nové formáty TV Barrandov.





Reklama




Vybrané články