Quantcast

Junior Music skončil FTA na Hot Birdu

| redakce | tisk

Polský hudební kanál pro děti Junior Music, známý také jako Top Kids Jr, ukončil bezplatnou FTA distribuci prostřednictvím satelitu Eutelsat Hot Bird 13E (13°E). Stanice byla k dispozici pro individuální diváky, stejně jako předplatitelé platformy Polsat Box nebo Orange satelitní nabídky.

Stanice měla ukončit satelitní vysílání 31. ledna 2022 a přejít na jiné způsoby distribuce. Satelitní distribuci zajišťovala z kapacity italské společnosti Telespazio.

Junior Music - záběr z příjmu stanice z dřívějšího vysílání na pozici 13°E
▲ Junior Music - záběr z příjmu stanice z dřívějšího vysílání na pozici 13°E

Od této chvíle je Top Kids Jr. k dispozici například v IPTV nabídce platformy Orange TV Polska, stejně jako ve vybraných kabelových sítích a dalších IPTV službách. Kromě toho má být zachováno bezplatné vysílání v místních multiplexech DVB-T/T2 ve vybraných oblastech Polska.

Kanál Top Kids Jr. (Junior Music) zahájil vysílání v roce 2019. Program provozuje společnost MWE Networks Group. Stanice se zaměřuje na hity pro nejmladší diváky. Přes den si děti mohou zpívat a tančit na říkanky veselých melodií a večer se mohou uklidnit ke spánku při oblíbených ukolébavkách. Alternativou k Junior Music je kanál 4Fun Kids, který zůstává dostupný nekódovaně na satelitu Eutelsat Hot Bird 13C (13°E).

bývalé technické parametry - Top Kids Jr. (Junior Music) (vysílání zde bylo ukončeno!):

• Eutelsat Hot Bird 13E (13°E), freq. 11,662 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, FTA

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články