Quantcast

Seriál o Baníku Ostrava na O2 TV Sport

| redakce | tisk

Již tento víkend odstartuje na obrazovkách stanice O2 TV Sport čtyřdílný seriál s názvem Nejlepší u nás!!!. Unikátní projekt, který vznikal přímo mezi hráči a trenéry, odhalí zákulisí fotbalového klubu Baníku Ostrava. První díl je na programu v sobotu 12. března 2022 od 13.45 hodin.

Baník je Ostrava, Baník je život. Už sto let je ostravský klub fenoménem regionu i celého československého fotbalu. Dokument zachycuje atmosféru fotbalové kabiny ve vypjatých okamžicích i srdce lidí, kteří jsou za svůj klub ochotni doslova položit vlastní život.

Seriál Nejlepší u nás!!! (foto: O2 TV)
▲ Seriál Nejlepší u nás!!! (foto: O2 TV)

Seriál Nejlepší u nás!!!, který vznikl v rámci úspěšné spolupráce O2 TV Sport a projektu Bez frází, pojednává o současné době. První díl se věnuje nelehké covidové době, druhý bude o soupeření s předními českými kluby, třetí o respektu a zároveň rivalitě s Opavou a čtvrtý o oslavách sta let Baníku.

O2 TV Sport uvede seriál na své hlavní stanici vždy v sobotu před fotbalovým superstudiem. Fanoušci jej budou moci v průběhu týdně vždy zhlédnout v připravovaných reprízách.





Reklama




Vybrané články