Quantcast

Květen na CBS Reality plný zvířat, tajemna i spravedlnosti

| redakce | tisk

Chcete se něco přiučit, pořádně se bát nebo si prostě jen najít chvilku na relax u televize? Pak si užijete květen na televizní stanici CBS Reality naditý vašimi oblíbenými seriály.

Skutečné příběhy, u nichž budete jen nevěřícně kroutit hlavou, jak se něco takového může vůbec stát, vám zpestří všední dny i víkendy.

Děsivé příběhy k neuvěření
Některé vzpomínky bychom nejraději úplně vymazali, ale zpravidla zůstanou jen vytěsněné někde hluboko v naší mysli. Seriál „Nejděsivější noc mého života“ zachycuje zcela autentické příběhy lidí, kteří prožili takové chvíle hrůzy, že se až obávali o svůj život. Jejich děsivé výpovědi doplněné rekonstrukcemi událostí začínají každou sobotu a neděli v 7:40, 11:50 a 18:30. Vstupte do světa tajemna a paranormálních jevů, v němž vám budou vstávat vlasy hrůzou.

Seriál Velmi zlobiví psi (foto: AMC/CBS Reality)
▲ Seriál Velmi zlobiví psi (foto: AMC/CBS Reality)

Zvířata, kam se jen podíváš
Kdo by nemiloval domácí mazlíčky, zvířata v nás totiž vyvolávají pocit klidu, pomáhají snížit stres a napětí. Jenže čeho je moc, toho je příliš. U některých lidí přerostla touha po zvířecím kamarádovi v obsesi, nepříjemný psychologický jev ovlivňující život člověka hromadícího zvířata i lidí v jeho okolí. Pro řešení problému neexistuje žádný protokol, seriál tak koordinuje mediaci po vzoru pracovní skupiny zahrnující psychology, odborníky na ochranu zvířat, veterináře a samozřejmě dotčené osoby. Druhou řadu seriálu „Nutkavá touha hromadit domácí mazlíčky“ sledujte od 23. května na CBS Reality každý všední den v 8:55, 16:50 a 21:00, v repríze pak od 28. května vždy v sobotu a v neděli od 8:30, 12:40 a 19:20.

Mezi čtyřnohé parťáky diváky zavede i další seriál „Velmi zlobiví psi“. Mistr výcviku psů Graeme Hall dokáže najít řešení snad na každý problém s jejich chováním. Ať už je psí miláček rozmazlený, uštěkaný či zcela neovladatelný, vždy je tu cesta, jak z toho ven. Sledujte příběhy napravených chlupáčů každou sobotu a neděli od 9:20 a 20:10.

Spravedlnost pro všechny
Rozhodovat soudní spory je náročná disciplína. Musíte vidět i ty nejmenší detaily a věci, které jiným unikají, aby vynesený rozsudek přinesl spravedlnost. Ikonou mezi soudci se stala Judith Sheindlinová, která proslula svým tvrdým a nekompromisním přístupem ke spravedlnosti. Seriál „Soudkyně Judy“ se zaměřuje na drobné spory způsobující ale velké problémy v mezilidských vztazích. Soudkyně najde řešení pro každého i ve 20. řadě seriálu vysílané ve všední dny v 10:35 a 18:55 nebo v repríze v sobotu a v neděli od 13:30.

Život pod hromadou zbytečností
Každý dvacátý člověk by prý mohl mít problémy s hromaděním věcí. Někdo je posedlý nakupováním věcí, které stejně nikdy nevyužije, jiný celé roky sbírá noviny. Výsledek je ale vždy stejný, byt těchto hromadičů je nacpaný k prasknutí a nedá se v něm normálně žít. CBS Reality přináší v květnu první a druhou řadu seriálu „Hrabivci: zaživa pohřbeni ve vlastní ložnici“, po jehož zhlédnutí se pravděpodobně okamžitě pustitíte do úklidu. Dívejte se vždy v sobotu a v neděli od 8:30, 12:40 a 19:20.

zdroj: AMC





Reklama




Vybrané články