Quantcast

Nová show Summer Hits již brzy na Rai 2

| redakce | tisk

Letní období je spojeno s uvolněným programovým schématem televizních stanic. Jinak je tomu i italského veřejnoprávního vysílatele Rai, který do letního schématu hlavních televizních kanálů Rai 1, Rai 2 a Rai 3 výrazně investoval.

Během léta Rai přinese na obrazovky celkem 15 novinek. Generální ředitel Rai k tomu uvedl, že Rai musí během tří letních měsíců dohnat ztracené dvě léta kvůli pandemii. Zdůraznil, že jedině masivními investicemi se náklady vrátí v podobě reklamních výnosů (Rai může jen omezeně vysílat reklamu a to nejenom mezi pořady ale i v rámci jednotlivých relací). Podle šéfa Rai šetření na programových novinkách nikdy nevede k cíli, protože Rai potřebuje naopak diváky získat a ne odlákat. A tím dosáhne jen atraktivitou programu, který by měl zasáhnout diváky napříč generacemi.

Nejnákladnější programové novinky čekají na diváky Rai až od září. Pro letní období si tento veřejnoprávní vysílatel připravil zmíněných 15 novinek. Jedna z nich potěší hudební fanoušky. Na televizním programu Rai 2 se objeví show "Summer Hits". První díl je v plánu 30.6.2022 ve 21:20 hodin. Další díly pak vždy jednou za 14 dní.

První dva díly se budou vysílat z náměstí v Římě, třetí a čtvrtý z luxusního penthouse resortu Portopiccolo v Terstu a poslední dva večery z pláží v Rimini.

V rámci Summer Hits vystoupí Ketra, Mika, Boombadash, Mahmood, Achille Lauro, Elisa a mnoho dalších.

Z dalších letních programových novinek Rai zmiňme talentovou show "Z ulice na pódium" (Dalla strada al palco), věnovaná eklektickému a originálnímu světu pouličních umělců. Na Rai 2 od úterý 28. června 2022. Na diváky čekají 4 epizody.

Rai se bude věnovat i tématům erotiky. Od 5. srpna do 9. září přinese Rai 3 v pozdních večerních hodinách novou erotickou talk show na různé témata o sexu s názvem "SEX".

zdroj: Rai, franck + vl.info





Reklama




Vybrané články