Quantcast

Canal+ Sport zahájil testy na Skylinku

| redakce | tiskobrázek k článku: Canal+ Sport zahájil testy na Skylinku

Start nového exkluzivního sportovního kanálu CANAL+ Sport se blíží. Společnost M7 Group, člen CANAL+ Group, proto zahájila technické testy distribuce chystané programové novinky.

CANAL+ Sport se objevil v multiplexu na kmitočtu 11,973 GHz. Vysílá v MPEG-4 v HD rozlišení. Testovací vysílání je od svého spuštění kryptováno systémy Irdeto (CAID 0653, 0624), Conax (CAID 0B02), Nagra MA (CAID 181D) a Viaccess (CAID 0500, provider id 051910). Testy zatím nejsou dostupné koncovým divákům - jde o zkušební provoz dostupný jen v uzavřeném okruhu před oficiálním startem stanice.

Rodina u televizní obrazovky sleduje nabídku platformy Skylink (foto: M7 Group)
▲ Rodina u televizní obrazovky sleduje nabídku platformy Skylink (foto: M7 Group)

Stanice CANAL+ Sport HD divákům nabídne především přenosy z lukrativní fotbalové anglické Premier League, která se od nové sezóny stěhuje právě na nově vznikající program CANAL+ Sport.

technické parametry - CANAL+ Sport:

Astra 3B (23,5°E), freq. 11,973 GHz, pol. V, SR 29900, FEC 2/3, DVB-S2/8PSK, CA Nagra MA + Irdeto + Viaccess + Conax

CANAL+ Sport je v pořadí druhým tématickým kanálem pod značkou CANAL+ a v pořadí třetím exkluzivním programem v nabídce Skylinku (první stanicí pro zákazníky se stala Skylink 7).

Nový lineární program CANAL+ Sport bude od svého spuštění dostupný pro zákazníky satelitní platformy Skylink v Česku a na Slovensku a klienty služby Skylink TV pre Orange na Slovensku. S dalšími operátory probíhají intenzivní vyjednávání.





Reklama




Vybrané články