Quantcast

Migrace předplatitelů Xtra TV na Viasat UA

| redakce | tisk

Předplatitelé ukrajinské satelitní platformy Xtra TV, která ukončila své služby 23. července letošního roku, měli možnost přejít na druhou platformu Viasat UA za výhodných podmínek.

Operátor připravil nabídku pro zákazníky konkurenční platformy Xtra TV, kteří si potřebovali rychle pospíšit s rozhodnutím.

V rámci speciální nabídky společnosti Viasat UA mohl každý předplatitel služby Xtra TV i nadále sledovat satelitní televizi, protože v současné době je nesmírně důležité mít přístup ke zpravodajství, zábavě a filmům, stejně jako k ukrajinským komerčním stanicím. Akce začala 22. července a skončila 31. července v 00:00, takže na změnu operátora DTH měli zákazníci málo času.

Migrace na Viasat UA (foto: Viasa.ua)
▲ Migrace na Viasat UA (foto: Viasa.ua)

Společnost Viasat UA nabídla zákazníkům bývalé platformy Xtra TV 50% slevu na 3 měsíce na své televizní balíčky:

• Nacionalnyj (49 hřiven měsíčně)
• Simejnyj (65 hřiven měsíčně)
• Prestižnyj (99 hřiven měsíčně)
• Premium HD (125 hřiven měsíčně)

Po skončení tříměsíčního promočního období bude cena balíčků stanovena podle cen platných v daném období.

Placené kanály Xtra TV byly vysílány ze satelitu Eutelsat Hot Bird 13C (13°E). Druhá platforma Viasat UA využívá satelit Astra 4A (4,8°E). Předplatitelé bývalé platformy Xtra TV nemuseli nic měnit na satelitní anténě, protože umožňuje příjem tří orbitálních pozic současně: Eutelsat Hot Bird 13°E + Astra 4,8°E + Amos 4°W. Jediné, co museli udělat, je vyměnit přijímač za model SRT 7602 za cenu 350 hřiven a poté aktivovat službu a zaplatit za vybraný balíček.

Akci mohli využít pouze zákazníci Xtra TV z celého území Ukrajiny, s výjimkou oblastí, které nejsou pod kontrolou ukrajinských úřadů a kde probíhají boje s Ruskem.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články