Quantcast

SES a RCSC budou poskytovat služby O3b mPOWER v Kazachstánu

| redakce | tisk

Republican Centre for Space Communications (RCSC), dceřiná společnost Ministerstva digitálního rozvoje, inovací a leteckého průmyslu a SES, předního globálního poskytovatele řešení pro konektivitu obsahu přes satelit, dnes oznámily, že budou společně nabízet služby vysokorychlostního připojení pro podniky po celém Kazachstánu.

Služby budou poskytovány prostřednictvím O3b mPOWER, negeostacionárního satelitního systému SES druhé generace (NGSO), a budou zpřístupněny různým průmyslovým odvětvím, včetně telekomunikací, pobřežní energetiky, hornictví, námořní dopravy a podnikům prostřednictvím RCSC, které těmto společnostem nabídne řídit digitalizace v regionu s rozšířenými vysoce výkonnými síťovými možnostmi.

Uzavřená dohoda SES a RCSC (foto: SES)
▲ Uzavřená dohoda SES a RCSC (foto: SES)

Jako součást dohody vybudují společnosti SES a RCSC v regionu Almaty vstupní bránu, která umožní společnostem se sídlem v Kazachstánu rychle nasadit a využít vysokorychlostní síťové připojení O3b mPOWER s nízkou latencí pro zákaznické aplikace a kanceláře a účastnit se vládních programů digitální inkluze. Brána také umožní poskytování služeb do dalších sousedních zemí v regionu, včetně Uzbekistánu, Kyrgyzstánu a Tádžikistánu.

O3b mPOWER, který byl spuštěn ve 4. čtvrtletí 2022, je satelitní komunikační systém umístěný na střední oběžné dráze Země (MEO) s rozsáhlou nabídkou služeb. Jednou z klíčových služeb dostupných v Kazachstánu v roce 2023 je SES's Trunk mPOWERED, která zákazníkům umožní rychle rozšířit jejich základní sítě o nesporné, multigigabitové služby.





Reklama




Vybrané články