Quantcast

Služby Eutelsat Advance využije Telenor Maritime

| redakce | tisk

Společnost Telenor Maritime si vybrala služby francouzského satelitního operátora Eutelsat pro služby k připojení výletních lodí na několika jejích satelitech. Podle uzavřené dohody Eutelsat dodá kapacitu na satelitu Eutelsat 33E pro pokrytí Středozemního moře.

Telenor Maritime využije také kapacitu na družici Eutelsat 65 West A spolu se službou Eutelsat Advance pro pokrytí Karibského moře.

Ilustrační foto (foto: Shutterstock)
▲ Ilustrační foto (foto: Shutterstock)

Dohoda poskytuje společnosti Telenor Maritime cílené zdroje a služby v konkrétních oblastech plavby a zároveň dále zdůrazňuje zájem námořního sektoru o službu Eutelsat Advance a podporuje silnou dynamiku na trzích připojení ve Středomoří a Karibiku.

Společnost Telenor Maritime je globálním poskytovatelem komplexní konektivity na moři pro cestující a posádky, který přispívá k digitalizaci komerční námořní flotily. Její partnerství se společností Eutelsat na několika satelitech Eutelsat dále zvýší výkon, pokrytí a odolnost jejích zdrojů připojení na moři a poskytne spolehlivá a bezpečná řešení připojení pro segment výletních plaveb.





Reklama




Vybrané články