Quantcast

EarthxTV se smlouvou na distribuci na Sky UK, Freeview a M7 Group

| redakce | tisk

EarthxTV, televizní síť se sídlem v Dallasu zaměřená na udržitelnost životního prostředí, podepsala několik distribučních smluv, které umožní šířit program do několika dalších milionů domácností na obou stranách Atlantiku.

Provozovatel televizní stanice, financované z reklamy, podepsal smlouvy s Charter Communications a National Cable Television Cooperative (NCTC) v USA, Sky a Freeview ve Velké Británii a M7 Group v Evropě.

Jsme nesmírně potěšeni, že můžeme spolupracovat s předními distribučními platformami na klíčových globálních trzích, abychom naše eko-centrické programy přinesli publiku, které zajímá, kde a jak žijeme,“ řekl Rajan Singh, vedoucí distribuce EarthxTV.

Programming EarthxTV nejen zdůrazňuje problémy, kterým čelíme, ale také zdůrazňuje krásu této planety, kterou všichni sdílíme. Od zdůraznění důležitosti zabijáckých včel přes hloubkové pohledy na odlesňování až po zábavné pořady vlastní tvorby, naše síť nabízí hluboký a rozmanitý pohled na to, jak může průměrný Američan změnit tento svět.“

EarthxTV distribuuje stovky hodin původních a získaných seriálů spolu s krátkými filmy a celovečerními dokumenty z celého světa. EarthxTV upozorňuje na příběhy, na kterých záleží, od udržitelných domů postavených z recyklovaných a recyklovaných materiálů až po dvanáctiletou jihoafrickou ochránkyni přírody Brooke Carterovou, která zasvětila svůj život ochraně druhů naší planety.

EarthxTV je již k dispozici v balíčku Charter's Spectrum TV Select. Televizní stanice byla spuštěna v srpnu na Sky UK a Freeview ve Velké Británii a podle plánu bude nový program dostupný do konce roku v celé Evropě prostřednictvím partnerství s M7 Group.

zdroj: BroadbandTVnews.com





Reklama




Vybrané články