Quantcast

Rádio_FM slaví 18. narozeniny

| redakce | tisk

Ve čtvrtek 3. listopadu oslaví Radio_FM 18 let. Narozeniny oslaví se svými posluchači speciální narozeninovým vysíláním během celého dne.

Rádio_FM je nedílnou a nenahraditelnou součástí bohaté nabídky rozhlasových služeb RTVS. Není však jen obyčejným hudebním rádiem. Dává totiž prostor i okrajovým hudebním žánrům, ale kromě dynamického a bohatého denního vysílání posluchačům nabízí i řadu diskusních a hudebních speciálů. Ke krásným 18. narozeninám přeji Rádiu_FM a všem kolegům z tohoto rozhlasového okruhu i do budoucna mnoho spokojených a stálých posluchačů, spoustu inspirace a kreativity a samozřejmě ať si zachová svou jedinečnost,“ vyjádřil se generální ředitel RTVS Ľuboš Machaj.

Posluchače Rádia_FM čeká ve čtvrtek 3. listopadu ve vysílání několik speciálních hudebních vystoupení. V Ranu na eFeMku živě zahraje skupina Zlokot, během oběda odehraje svůj set DJ a moderátor Galager a odpolední primetime :Popo_FM bude patřit koncertu projektu Baláž&Hubinák Band. Narozeninový program odvysílá Radio_FM z nového, zrekonstruovaného vysílacího studia, které dostane symbolicky právě při příležitosti oslav.

Své přání k 18. narozeninám Rádia_FM vyjádřila i jeho intendantka Janka Imrichová: „Rádio_FM chce pro své posluchače i nadále zůstat nejposlouchatelnějším rádiem, které kromě kvalitního hudebního obsahu nabízí i přidanou hodnotu ve formě mluveného slova moderátory, redaktory, spolupracovníky a hosty. Nadále nám bude záležet na přesahu do kulturního, uměleckého a společenského prostoru, jakož i na objevování a podpoře slovenské hudební scény. Zveme všechny oslavit s námi pestrost a různorodost, která náš svět tak velmi obohacuje a činí ho krásnějším.“

zdroj: RTVS





Reklama




Vybrané články