Quantcast

Světový biatlon na Warner Bros. Discovery

| redakce | tisk

Společnost Warner Bros. Discovery upevnila svůj status domova zimních sportů - uzavřela novou víceletou smlouvu s EBU (Evropská vysílací unie) o vysílání všech závodů Mezinárodní biatlonové unie (IBU), a to počínaje touto sezónou.

Smlouva se vztahuje na 44 zemí a teritorií v Evropě, včetně České republiky, a v asijsko-pacifickém regionu (s výjimkou Číny), a znamená, že diváci sledující platformy Warner Bros. Discovery - Eurosport, Eurosport App a discovery+ - uvidí KAŽDÝ závod Světového poháru v biatlonu mužů i žen s obhájci prvenství Francouzem Quentinem Fillonem Mailletem a Norkou Marte Olsbuovou Roiselandovou.

Francouz Quentin Fillon Maillet vyhrál Světový pohár v biatlonu 2021-22 (foto: Getty Images)
▲ Francouz Quentin Fillon Maillet vyhrál Světový pohár v biatlonu 2021-22 (foto: Getty Images)

Světový pohár IBU v biatlonu začíná ve finském Kontiolahti (29. listopadu - 4. prosince), Mistrovství světa v biatlonu 2023 se uskuteční v německém Oberhofu (10.-19. února).

Fanoušci si tak budou moci v sezóně 2022-23 vychutnat na 1100 hodin přímých přenosů zimních sportů z více než 190 akcí. Vysílání doplní rozsáhlé zpravodajství na digitálních platformách společnosti Warner Bros. Discovery - včetně Eurosport.com - čímž bude zajištěno kompletní pokrytí zimních sportů.

Společnost Warner Bros. Discovery Sports má v oblasti biatlonu dlouhodobé dědictví, neboť přenosy tohoto sportu poprvé vysílala před více než 30 lety prostřednictvím své prémiové sportovní značky Eurosport.

Klíčová data biatlonové sezóny 2022-23:

Mistrovství světa v biatlonu (muži a ženy)
10.-19. února; Oberhof, Německo

Světový pohár v biatlonu (muži a ženy)
1) 29. listopadu - 4. prosince; Kontiolahti, Finsko
2) 8. - 11. prosince; Hochfilzen, Rakousko
3) 15. - 18. prosince; Le Grand-Bornand, Francie
4) 5. - 8. ledna; Pokljuka, Slovinsko
5) 11. - 15. ledna; Ruhpolding, Německo
6) 19. - 22. ledna; Antholz-Anterselva, Itálie
7) 2. - 5. března; Nové Město na Moravě, Česká republika
8) 9. - 12. března; Östersund, Švédsko
9) 16. - 19. března; Oslo Holmenkollen, Norsko

Panevropská práva Warner Bros. Discovery na biatlon pokrývají všechny země a teritoria mimo Dánska, Finska, Norska, Švédska, Islandu, Polska, Ruska a Velké Británie. OTT platforma discovery+ je dostupná v Rakousku, Německu, Itálii a Nizozemsku.





Reklama




Vybrané články