Quantcast

Marlink s kapacitou na satelitech MEO

| redakce | tisk

Na rychle rostoucí poptávku v energetickém sektoru zreagovala společnost Marlink, která si u satelitního operátora SES (Astra) objednala další jeden gigabajt satelitní šířky pásma na družici O3b pro zákazníky Marlinku.

Služba, která je nyní k dispozici zákazníkům z energetického sektoru Marlink, jim umožňuje poskytovat náročné aplikace, jako jsou videokonference, nástroje pro workflow a plánování podnikových zdrojů, v kombinaci se sběrem dat a proaktivním kybernetickým zabezpečením.

Konstelace O3b mPOWER (foto: SES)
▲ Konstelace O3b mPOWER (foto: SES)

Marlink zažívá zvýšenou poptávku napříč celým svým energetickým portfoliem a je schopen splnit velmi náročné dohody o úrovni služeb běžné v tomto sektoru pomocí softwarově definovaných sítí (SD-WAN).

Hybridní síť Marlink hladce kombinuje jak GEO, tak vysoce výkonné MEO, které lze rozšířit o LEO a pozemní pokrytí 4G/5G. V kombinaci tyto služby poskytují bezproblémový, inteligentní tok dat, který umožňuje zákazníkům pracovat ze vzdálených míst jako aktivní uzly v podnikové síti a užívat si plného pokrytí a konektivity.

Od začátku roku 2022 Marlink a SES spolupracují na sedmi velkých energetických projektech po celé Africe a poskytují plně hybridní síťové řešení využívající družice O3b společnosti SES, které budou příští rok upgradovány tak, aby zahrnovaly družice SES druhé generace na střední oběžné dráze (MEO) O3b mPOWER. Rámcová dohoda podepsaná začátkem tohoto roku mezi partnery umožňuje společnosti Marlink snadno využít vysoce výkonný satelitní systém O3b mPOWER k poskytování bezkonkurenčních CIR a garantovaných výkonů zákazníkům v Africe a na Středním východě pomocí cloudových aplikací v reálném čase.

zdroj: SES





Reklama




Vybrané články