Quantcast

Sky DE: Sky Nature HD a Sky Documentaries HD jen z nového TP

| redakce | tisk

Dva dokumentární kanály pod značkou Sky - Sky Nature HD a Sky Documentaries HD se vysílají pro zákazníky německé pay-tv platformy Sky Deutschland z nových frekvencí. Stanice ukončily souběžnou distribuci na starých a nových parametrech a jsou dostupné jen z nových kmitočtů.

Přesun Sky Nature HD a Sky Documentaries HD na nové pozice souvisí s optimalizací kapacit operátora Sky Germany, zejména v souvislosti s nedávným vypnutím některých pay-tv programů a překlopení stanice Romance TV do vysokého rozlišení (HDTV).

Sky Nature přináší formáty, které vyprávějí o zázracích a krásách naší přírody, ale také o udržitelnosti a ochraně životního prostředí. Díky rozsáhlému portfoliu místních a mezinárodních pořadů Sky Originals, jakož i relacím o světě rostlin, živočichů na souši, ve vodě a ve vzduchu a o tématech jako je ochrana druhů a odpovědné využívání zdrojů, nabídne Sky Nature mnohostranné a inspirativní pořady o naší planetě.

Od sportu, politiky, společnosti, celebrit až po skutečné kontroverze - to je Sky Dokumentaries. Stanice vysílá příběhy, které za tím vším stojí. Půjde o špičkové dokumentární filmy z produkce HBO a Showtime a nové originální filmy Sky Originals.

aktuální technické parametry - Sky Nature HD:

Astra 1N (19,2°E), freq. 11,914 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 9/10, DVB-S2/QPSK, CA Videoguard

aktuální technické parametry - Sky Documentaries HD:

Astra 1M (19,2°E), freq. 11,992 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 9/10, DVB-S2/QPSK, CA Videoguard

původní technické parametry - Sky Nature HD (vysílání zde bylo ukončeno!):

• Astra 1M (19,2°E), freq. 11,719 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 9/10, DVB-S2/QPSK, CA Videoguard

původní technické parametry - Sky Documentaries HD (vysílání zde bylo ukončeno!):

• Astra 1M (19,2°E), freq. 11,758 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 9/10, DVB-S2/QPSK, CA Videoguard





Reklama




Vybrané články