Quantcast

Velké změny v nabídce Viasat Ukraine

| redakce | tisk

Programová nabídka ukrajinské satelitní pay-tv služby Viasat (Astra 4A, 4,8°E) dozná v těchto dnech výrazných změn. Z balíčků budou vyřazeny některé stanice pod značkami Viasat, TV1000, ViP. Naopak se v nabídce objeví zcela nové programy.

Provozovatel platformy Viasat Ukraine informoval, že v seznamu povolených stanic na území Ukrajiny v seznamu Národní rady Ukrajiny o televizním a rozhlasovém vysílání již nejsou stanice TV1000, TV1000 Action, TV1000 World Kino, ViP Comedy, ViP Megahit, Epic Drama, Viasat History, Viasat Explore, Viasat Nature a z tohoto důvodu budou dnes (k 31.3.2023) odstraněny ze všech balíčků Viasat a také z nabídky ostatních operátorů na ukrajinském trhu.

Společnost Viasat během dubna postupně představí nové programy, které nahradí původní kanály, které již nemohou působit na ukrajinském mediálním trhu.

Nové programy v nabídce Viasat Ukraine (foto: Viasat Ukraine)
▲ Nové programy v nabídce Viasat Ukraine (foto: Viasat Ukraine)

Během dubna provozovatel přidá do nabídky:

• 8 filmových kanálů: Cine+, Cine+ Hit HD, Cine+ Legend, Kinoliving, Kinowood, Hollywood HD, Naše ljubimoje kino, Dizi
• 5 dokumentárních stanic: History2, One Planet, Travelxp, Kontinent E, National Geographic
• 1 dětský kanál: Cine+ Kids

První novou skupinu programů začal Viasat Ukraine nabízet od pátku 31. března, kdy do nabídky přidal stanice History2, One Planet, Travelxp, Kontinent E a National Gegraphic.

History 2 je informativní a zábavní kanál o historii. Stanice přináší informace inovativním způsobe. V pořadech stanice se objevují fascinující paralely, které vytvářejí nové čtení historických událostí. Diváci se dozvědí o tajemství a tajemstvích historie, která byla dříve skryta nebo nebyla vědecky potvrzena.

One Planet je informativní a zábavní televizní stanice věnovaná přírodě, vědě, technice, historii a kultuře. Nabízí pořady o temných hlubinách vesmíru, studiu rozmanitosti života.

Travelxp je indický kanál o cestování, dobrodružství a životním stylu národů různých zemí. Nová místa, velké hotely, jídlo, kultura, příroda a dědictví lidí z různých částí planety.

Kontinent E je vzdělávací a zábavní kanál pro moderní ženy, který nabízí pořady a zábavní relace o rodině a dětech, domovu, módě a kráse, zdraví, zajímavé příběhy ze života.

National Geographic Wild je kultovní vzdělávací kanál o divoké přírodě. Obsah stanice e velmi rozmanitý - nabízí vědecké pořady, výzkumná videa, reality show. Ve volné přírodě jsou zvířata natáčena speciální robotikou, aby se předešlo nebezpečným situacím.

Programy History2, One Planet, Travelxp a Kontinent E jsou součástí balíčků Simejnyj (Rodina), Prestižnyj (Prestižní) a Premium HD.





Reklama




Vybrané články