Quantcast

Jaroslav Kerner novým šéfem košického studia RTVS

| redakce | tisk

Na postu ředitele Studia RTVS Košice nastala změna. Novým šéfem se od 17. dubna 2023 stal Jaroslav Kerner, který ve funkci nahradil Jozefa Puchalu, který po vzájemné dohodě bude i nadále působit v RTVS na pozici dramaturga.

Jaroslav Kerner v období let 2004 až 2007 byl intendantem Dvojky STV a následně se věnoval strategickým projektům STV. V současnosti se kromě práce dokumentaristy věnuje pedagogické činnosti na Soukromé škole uměleckého průmyslu filmové. Do pozice ředitele Studia RTVS Košice nastupuje 17. dubna.

Jaroslav Kerner, nový šéf košického studia RTVS (foto: RTVS)
▲ Jaroslav Kerner, nový šéf košického studia RTVS (foto: RTVS)

Prostředí televize i rozhlasu je mi velmi blízké. V obou jsem strávil více let a na práci v košickém studiu RTVS se těším,“ řekl Jaroslav Kerner.

Jsem přesvědčen, že Jaroslav Kerner na pozici ředitele košického studia naváže na výbornou práci, které toto studio odvádí a pomůže v dalším rozvoji regionální výroby na východním Slovensku. Zároveň chci poděkovat Jozefu Puchalovi za jeho dosavadní práci ve vedení košického studia a těším se, že zůstává v řadách RTVS a nadále bude přispívat ke zkvalitňování našeho vysílání,“ vyjádřil se generální ředitel RTVS Ľuboš Machaj.

zdroj: RTVS





Reklama




Vybrané články