Quantcast

13E: CNA, Amazing Facts, Teleradiopace TV jen z nového TP

| redakce | tisk

Menší kanály zaměřené na pořady pro věřící a míru ukončily souběžné vysílání na starém a novém transpondéru. Nyní je vysílání šířeno už jen z nového multiplexu.

Změna parametrů se týká programů CNA, Firstlight TV, Amazing Facts, Teleradiopace TV HD. Tyto stanice ukončily vysílání na kmitočtu 11,471 GHz na satelitním systému Eutelsat Hot Bird na pozici 13°E. Vysílání je možné přijímat z této pozice i nadále. Nutné je ale naladění programů z nové vysílací frekvence 12,520 GHz. Vysílání je nadále poskytováno volně ( FTA) a dostupné v SD rozlišení, s výjimkou Teleradiopace TV, která je v HD.

Firstlight TV - záběr z příjmu stanice
▲ Firstlight TV - záběr z příjmu stanice

Teleradiopace TV začala vysílat v květnu 1990 s cílem podpory kultury míru, dialogu, úcty k lidskému životu v duchu evangelia.

Firstlight TV odstartovala v září 2012. Vysílání provozuje tým oddaných dobrovolníků s cílem hlásat Boží lásku po celém Novém Zélandu a díky satelitní distribuci i v Evropě. Stanice nabízí výběr křesťanských pořadů pocházející z 3ABN, Amazing Facts, It Is Written a dalších mezinárodních a novozélandských zdrojů. Pořady jsou založeny na křesťanských principech. Provozovatel očekává, že programová témata budou zajímavá pro širokou veřejnost a nebudou omezena pouze na křesťanské publikum.

CNA vysílá pořady křesťanské povahy a jsou určeny obyvatelům severní Afriky a také severoafrickým komunitám v Evropě a na Středním východě. Vysílá pořady v různých jazycích, kterými se mluví a rozumí v severní Africe (arabský dialekt a berberština), francouzsky.

Amazing Facts International je celosvětová televizní stanice oddaná hlásání evengelia a poselství tří andělů ve Zjevení 14.

nové technické parametry - CNA, Firstlight TV, Amazing Facts, Teleradiopace TV:

Eutelsat Hot Bird 13B (13°E), freq. 12,520 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S2/QPSK, FTA

bývalé technické parametry - CNA, Firstlight TV, Amazing Facts, Teleradiopace TV (vysílání zde bylo ukončeno!):

Eutelsat Hot Bird 13C (13°E), freq. 11,471 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 3/4, DVB-S2/8PSK, FTA





Reklama




Vybrané články