Quantcast

Prvomájový koncert opět živě na Rai3

| redakce | tisk

V pondělí 1. května 2023 odvysílá italský veřejnoprávní vysílatel Rai již 33. ročník prvomájového koncertu z náměstí San Giovanni v Římě. Živou hudbu bude možné sledovat odpoledne a večer na televizním okruhu Rai3.

Prvomájový koncert je největší bezplatný open air akcí v Evropě. Divákům v přímém přenosu a návštěvníkům akce nabídne desítky hudebníků.

Mezi hosty se objeví například populární norská zpěvačka Aurora, která čítá 2,6 miliardy vizualizací po celém světě na platformách jako YouTube, Sportigy a další. Píseň "Runaway" byla ústředním soudtrackem amerického seriálu "The Following".

Dále vystoupí mnoho hvězd letošního Sanrema, kteří slaví úspěch nejen v Itálii ale i v zahraničí. Například Car Brave, Mr. Rain, Rose Willain, Alfa a mnoho dalších.

První část koncertu v televizním přenosu začíná na prvního máje v 15:00 hodin a končí v 19:00 hodin. Po přestávce začne druhá část ve 20:00 hodin a potrvá zhruba do půlnoci. Jako tradičně na volně ( FTA) vysílaném programu Rai3 a také na stanici Rai Radio 2 Visual, kde diváci uvidí i záběry z backstage. Program Rai Radio 2 Visual je dostupný jen zákazníkům s kartami TivúSat.

zdroj: franck + vl.info





Reklama




Vybrané články