Quantcast

T-Mobile TV se mění na Magenta TV

| redakce | tisk

Televizní služba T-Mobile TV telekomunikačního operátora T-Mobile mění p příležitosti sedmého výročí od svého spuštění svůj název. Nově se bude jmenovat MAGENTA TV.

V rámci nové kampaně, která začíná dnes 9. května, připravil provozovatel služby MAGENTA TV speciální nabídku v podobě zvýhodněné ceny nejpoužívanějšího tarifu M. Po dobu dvou měsíců si ho mohou klienti zaktivovat za pouhou jednu korunu za měsíc.

T-Mobile TV má nový název: Magenta TV (foto: T-Mobile)
▲ T-Mobile TV má nový název: Magenta TV (foto: T-Mobile)

Služba T-Mobile TV vstoupila na český trh v květnu 2016 a zákazníkům nabídla přibližně 130 programů. Nyní pod novým brandem MAGENTA TV poskytuje téměř 170 stanic, z toho je více než 60% z nich v HD rozlišení a některé i ve 4K.

Hlavní tváře aktuální kampaně na televizní službu T-Mobile je známý televizní moderátor a hlasatel Alexandr Hemala. Ten ztvárňuje v televizních spotech několik rolí a poukazuje tak na obsahovou pestrost, kterou MAGENTA TV přináší. Atraktivním bonusem pro zákazníky je pak filmový a seriálový květen, jenž potěší uživatele nižších tarifů tím, že jim budou automaticky zpřístupněny programy CANAL+ Action, JOJ Cinema, AXN, AXN White, AXN Black, FilmBox Premium a FilmBox Extra.

Magenta TV je dostupná na set top boxu, mobilních telefonech, tabletech, chytrých tv a webovém prohlížeči. Službu je možné využívat až na šesti zařízeních.

Od března Magenta TV (doposud T-Mobile TV) nabízí zákazníkům službu Voyo. Pro všechny zákazníky je připravena prodloužená zkušební 14denní verze. Následně mohou pokračovat ve využívání služby Voyo start a každý měsíc si přehrát až pět titulů z Voyo, nebo mohou přejít na plnou verzi Voyo za pravidelný měsíční poplatek.





Reklama




Vybrané články