Quantcast

AMC Networks: Na Spektrum Home ze sportu zatím jen F1

| redakce | tisk

Lifestylový kanál Spektrum Home rozšířil svoji programovou nabídku a od května divákům nazízí další obsah. Diváci mohou na této stanici sledovat nejenom filmy a seriály ale také i sport.

Ze sportovního obsahu uvede Spektrum Home v nejbližší době čtyři závody Formule 1, kterou jinak mohou sledovat diváci na sportovních programech Sport1 a Sport2, které provozuje rovněž společnost AMC Networs International. Prozradila na dnešní konferenci Českých Radiokomunikací Innovation Day 2023 Irena Novotná ze společnosti AMC Networks, která program Spektrum Home provozuje.

Spektrum Home - programové schéma a žánry (foto: parabola.cz, prezentace AMC)
▲ Spektrum Home - programové schéma a žánry (foto: parabola.cz, prezentace AMC)

Zatím žádné další sportovní přenosy nejsou na Spektrum Home plánované. To se ale může změnit v případě získání vysílacích práv.

Spektrum Home je jednou z letošních programových novinek v pozemním vysílání. Stanice se stala součástí celoplošné vysílací sítě 23 (multiplex 23) u operátora Czech Digital Group, kteroého vlastní České Radiokomunikace.

Stanice Spektrum Home vysílá na klasickou terestrickou anténu od března 2023. Vedle DVB-T2 je program dostupný na satelitu, v kabelových a internetových platformách. Se vstupem do pozemního vysílání se původní program zaměřený na renovace domácností a domovů rozšířil o další žánry, aby stanice oslovila větší skupinu diváků.





Reklama




Vybrané články