Quantcast

Neuvěřitelné příběhy i záhady minulosti odhalíte v říjnu na CBS Reality

| redakce | tisk

Zdají se neuvěřitelné a člověk si říká, že něco takového se mu přihodit nemůže. Opak je bohužel pravdou, život totiž píše mnohdy lepší scénáře než jakýkoliv scénárista. Dokumentární seriál Ohrožení v přímém přenosu přesně takové okamžiky mapuje a divákům je zprostředkovává z první ruky.

Okamžiky všedních dnů naplněné hrůzou
Nick Knowles vás seznámí s lidmi, kteří na vlastní kůži zažili, v jaké drama se mohou proměnit i zdánlivě běžné chvíle. Nevypráví se jim o tom snadno, vzpomínky jsou stále živé, přesto našli sílu promluvit na kameru. Rekonstrukcím událostí napomáhají unikátní materiály, k nimž štáb získal přístup. Máte tak možnost vidět autentické nahrávky a zvukové záznamy pořízené přímo na místě, ať už obětmi samotnými nebo přihlížejícími svědky. Zamrazí vás ze záznamů hovorů na tísňovou linku i výpovědí obětí a jejich blízkých, kteří na chvíli znovu prožívají vteřiny, jež jim změnily život.

Televizní stanice CBS Reality odvysílá již devátou řadu populárního seriálu Ohrožení v přímém přenosu. Hned v prvním díle této série půjde o život dvěma otcům. Jeden je nalezen v bezvědomí v moři a do auta druhého znenadání narazí obrovský strom. Jak vše dopadne? To zjistíte již 9. října, kdy Ohrožení v přímém přenosu odstartuje. Nové díly můžete sledovat každý všední den vždy v 9:45, 16:00 a 21:00. Od 12. listopadu pak o sobotách a nedělích máte možnost sledovat reprízy v 11:00 a 17:40, vždy dva díly po sobě.

Světové záhady ve světle nových poznatků
Naprosto neuvěřitelné příběhy přináší také pořad Největší záhady světa. Existují totiž věci, na jejichž vysvětlení je i věda krátká. Jak víme, záhady od pradávna lidstvo fascinovaly, a právě tento seriál se ty nejpodivuhodnější snaží rozluštit. Přijdeme snad konečně na kloub tomu, proč se některým lidem na těle objevují takzvané Kristovy rány nebo jestli byl geniální skladatel Wolfgang Amadeus Mozart otráven Antoniem Salierim? Rouška tajemna se poodkrývá každou sobotu a neděli v 9:20, 16:00, 20:10 a 00:25, a to vždy ve dvou po sobě jdoucích dílech. Milovníci záhad a tajemství, jež mnohdy sahají až k počátkům civilizace, by si tento pořad neměli nechat ujít. Exkluzivní rozhovory, podrobné odborné analýzy, dosud skryté archivní záběry a pečlivě provedené rekonstrukce vám nedají spát. Ocitnete se ve zcela jiném světě, kde je možné opravdu cokoliv.

zdroj: CBS Reality





Reklama




Vybrané články