Quantcast

Antik Telecom má nového výkonného ředitele

| redakce | tisk

Na pozici výkonného ředitele Antik Telecom nastupuje dosavadní ředitel vývoje Attila Pósa. Společnost se plánuje ještě důrazněji věnovat inovacím a diverzifikaci v nových oblastech podnikání.

Attila Pósa začal ve společnosti Antik Telecom před 12 lety původně jako softwarový vývojář, poté roky vedl implementaci mnoha technologických inovací a projektů Antiku.

Igor Kolla jmenoval do funkce Attilu Pósu (na snímku vlevo) (foto: Antik Telecom)
▲ Igor Kolla jmenoval do funkce Attilu Pósu (na snímku vlevo) (foto: Antik Telecom)

Antik pro mě představuje unikátní slovenskou firmu, která se dokázala nejen prosadit na slovenském telekomunikačním prostředí obsazeném silnými globálními hráči, ale zároveň už dlouhá léta vyváží vlastní vývoj na ještě náročnější světové trhy. V naší společnosti vidím zhmotnění dnešního moderního světa, kde neustálá změna se stává standardem. Díky kolegům, kteří jsou nastavení stejně pak dokážeme přinášet i pro slovenské klienty nejnovější trendy, jakými jsou dnes ultrarychlý 10gbps internet, úspora energií s fotovoltaikou či inteligentní řízení míst,“ řekl Attila Pósa, nový výkonný ředitel Antik Telecom, s.r.o.

Attila Pósa je absolventem košické Technické univerzity, po skončení studií pracoval ve více vývojářských pozicích předtím, než svůj profesní život spojil s Antikem. Je mu 35 let a žije s rodinou v Košicích.

zdroj: Antik Telecom





Reklama




Vybrané články