Quantcast

Vilgain se stal oficiálním výživovým partnerem Českého hokeje

| redakce | tisk

Český hokej spojuje síly s předním dodavatelem v oblasti kvalitní výživy. Značka Vilgain se stává oficiálním výživovým partnerem všech kategorií národního týmu, nové partnerství je postaveno na společných hodnotách - profesionalitě, odhodlání a nezlomné touze po vítězství.

České hokejové reprezentace získávají silného partnera. Značka kvalitních potravin a doplňků stravy Vilgain se od prosince roku 2023 stane hlavním výživovým partnerem Českého hokeje. „Těšíme se na aktivní spolupráci se značkou Vilgain a věříme, že pomůže našim reprezentantům ve všech kategoriích k dosažení nejlepšího výkonu,“ komentuje marketingový a obchodní ředitel Ondřej Šnaidauf.

Všechny hokejové reprezentace České republiky budou mít nově přístup k prémiové výživě a suplementům od Vilgainu. Ty jsou, dle slov trenérů, základním stavebním kamenem pro špičkové výkony elitních hokejových atletů nejen na ledové ploše.

"V dnešní době je kvalitní výživa v profesionálním sportu nepostradatelná. Jsme přesvědčeni, že naše produkty přinesou Českému hokeji nejen nové úspěchy na ledě, ale i nové inspirativní příběhy, které se zapíší do české historie. Naším cílem je také podpořit český hokej v návratu na světový vrchol,“ popisuje spojení Josef Buryan, marketingový ředitel společnosti Vilgain.

Aktuálním cílem spojenectví je důkladná příprava na Mistrovství světa v hokeji, jež se bude konat v květnu 2024 v Praze a Ostravě. ​​Vilgain, který je známý svými prvotřídními výrobky s jednoduchým složením, podpoří výkonnost hokejistů ve všech fázích přípravy - od jejich tréninku přes zápas až po regeneraci.

zdroj: Vilgain





Reklama




Vybrané články